Доктор займається лікуванням хвороб шкіри, волосся і урогенітальних інфекцій. Також лікуванням випадіння волосся і діагностикою і видаленням родимок.
Використовує методи видалення радіохвильової, лазерний, кріодеструкцію. Проводить дерматоскопію, тріхоскопію на FotoFinder.
Лікар-дерматолог проводить сучасні методи діагностики і лікування алергодерматозів, вугрової хвороби, мікозів, оніхомікозів, хронічних і вірусних захворювань шкіри у дітей і дорослих. Консультує з питань профілактики захворювань шкіри, а також інфекцій, що передаються переважно статевим шляхом. Спеціалізується на проведенні дерматоскопії і видаленні бородавок, папілом методом кріодеструкції. Веде прийом дорослих і дітей з 1 місяця
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить консультативний прийом, консультація трихолога — первинний огляд,
консультацію дитячого дерматовенеролога. Мирослава Миколаївна володіє такими методами діагностики як, обстеження лампою Вуда та дерматоскопічною лупою, при необхідності взяття матеріалу для подальшого дослідження.
Лікар першої категорії, веде дорослий і дитячий прийом. Проводить терапевтичне і хірургічне лікування втрати волосся (алопеція, пересадка волосся: посттравматичний, післяопікових, рубцева, андрогенетична втрата волосся). Застосовує комплексну діагностику і лікування захворювань шкіри (дерматоскопію); волосся (тріхоскопія/фототріхограмма). Успішно використовує ін'єкційні методики: мезотерапію, аутоплазмотерапію/плазмоліфтінг, клітинну терапію. Консультант телевізійних передач
Ірина Віталіївна спеціалізується на діагностиці та терапії хронічних захворювань шкіри, урогенітальних інфекцій. Проводить комплексне лікування новоутворень, патологій шкіри, волосяного покриву, нігтьових пластин. В роботі застосовує лазерну, медикаментозну терапію, кріодеструкцію, діатермокоагуляцію.
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Валерій Миколайович - лікар дерматовенеролог вищої категорії. Фахівець в галузі лікування шкірних і ЗПСШ (захворювання які передаються статевим шляхом), зокрема використовує сучасні методи діагностики та лікування. Також лікар проводить кріодеструкцію новоутворень,
електрокоагуляцію новоутворень,
лікування мікозів шкіри і придатків. Валерій Миколайович має авторський винахід «Спосіб лікування контактних дерматозів методом ентеросорбації». Лікар бере участь у різних наукових українських та міжнародних конференціях.