Київ
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Риболов Євгеній Михайлович на Doc.ua

Відгуки про Риболов Євгеній Михайлович

Лікар першої категорії
Лікар першої категорії, веде дорослий і дитячий прийом. Проводить терапевтичне і хірургічне лікування втрати волосся (алопеція, пересадка волосся: посттравматичний, післяопікових, рубцева, андрогенетична втрата волосся). Застосовує комплексну діагностику і лікування захворювань шкіри (дерматоскопію); волосся (тріхоскопія/фототріхограмма). Успішно використовує ін'єкційні методики: мезотерапію, аутоплазмотерапію/плазмоліфтінг, клітинну терапію. Консультант телевізійних передач
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 999 відгуків

Юлія 13 Грудень 2024
Все чудово було на візиті. Нам все сподобалося.
Направлено до клініки
Олександр 23 Листопад 2024
Я сам лікар, тому прошу серйозно віднестись до мого відгуку. Нажаль, пройшов процедуру пересадки волосся у лікаря Риболова Євгена. Залишився вкрай незадоволений, жаль, що до відгука не можна додати фото або відео. Пройшов консультацію у лікаря первинну і повторну у клініці, але сама процедура по ініціативі лікаря була проведена в орендованому стоматкабінеті (треба ж грошей більше заробити), де не було належних санітарних умов і банальної зручності. Забір графтів проводився на дешевій масажній кушетці. Домовились , що процедура може тривати 2 дні, тому що у нього виявилась не повна команда. Але процедура тривала 3 дні + 1 день корекція через місяць і загально, близько 40 годин. І це всього для ~2000 графтів. Це було вкрай важко висидіти, кожень день засаджувалися окремі фрагменти. В перший день - внутрішній контур ( лобні залисини), в другий день лікар робив обод по зовнішньому контуру. На 3й день, увага, закінчилась оренда кабінету і лікар попросив доробити роботу в мене вдома. Мені нікуди було діватись, тому що залишилось велике вікно між двома попередніми зонами. Але ще більшу смуту на мене навело те, що лікар дав мені графти , які не встиг досадити в чашці і сказав тримати їх в холодильнику. Це потім виплило найбільшою помилкою, тому що вся ця зона, яку повинні було засадити на 3й день, виросла на 10% і мені доводиться ходити з ободком і лисиною всередині, що вкрай помітно. Навіть гоління під ноль не скриває цей обод по зовнішньому контуру. В жодній клініці , де я потім консультувався, не проводять так дового процедуру і головне не зберігають так довго графти (графти це садженці волосся) . Після процедури пішло ускладнення на потилиці "підривний фолікуліт" і залишилась пігментація на шкірі по зовнішньому контуру, яка нічим не виводиться. Радію лише від того, що аналізи на ВІЛ та гепатити негативні пілся цієї історії. В ітозі лікар ще відмовився надати жодних документів про пересадку. Звісно це ж все була нелегальна діяльність і треба нести відповідальність. Але у мене збереглись переписки з фото та записи дзвінків для підтвердження. Дуже неприємна ситуація, дуже шкодую що погодився на це все. Тепер треба все перероблювати.
Оксана 23 Листопад 2024
Мені дуже все сподобалося, дуже кваліфікований лікар, ніяких зауважень не було, надалі будемо продовжувати лікування. Візитом до лікаря залишилася дуже задоволеною
Тетяна 21 Жовтень 2024
Я задоволена, враження від спілкування та отриманої консультації позитивні, все добре. Дякую.
Марина 15 Жовтень 2024
Анна 28 Вересень 2024
Євгенія 28 Вересень 2024
Лікар мені сподобався. Уже не вперше користуюся послугами саме цього спеціаліста.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ілля 21 Вересень 2024
Лікар видався мені компетентним, поки що візитом задоволений
Микита 07 Вересень 2024
Нам дуже сподобався лікар і прийом. Лікар встановив діагноз, призначив лікування, назначив здати  додаткові аналізи. Плануємо звертатися до лікаря на наступний прийом
Направлено до клініки
Лідія 17 Серпень 2024
Замість того, щоб проконсультувати мене по моїй проблемі, лікар провів презентацію - як росте волосся, усе що я від нього почула, я прочитала в інтернеті раніше й нічого нового не почула, й трихометр в нього не дуже. Я залишилась не задоволеною візитом, тому звернулась до іншого фахівця, у якого отримала усе, що мені було потрібно.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу