Олена Юріївна лікар дерматолог-косметолог, спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри бактеріального, вірусного, алергічного походження. Виконує процедури по догляду за шкірою, володіє техніками омолодження. Веде прийом для дітей від 6 років.
Косметолог з 28-річним досвідом роботи проводить діагностику і косметологічне усунення захворювань шкіри. Володіє сучасними методиками омолодження і корекції косметичних дефектів за допомогою контурної пластики, ін'єкційних методик - мезотерапія особи, волосся і тіла, хімічних пілінгів - поверхневих і серединно-поверхневих, класичних косметологічних процедур. Підбирає засоби для домашнього догляду.
Доктор спеціалізується на дерматовенерології. Проводить видалення новоутворень, дерматоскопію, ін'єкційну дерматологію, косметологію (ботулінотерапію, плазмотерапія, контурну пластику). Лікує такі захворювання і патології, як: псоріаз, атопічний дерматит, акне, піодермія, мікоз, алопеція
Сюзанна Натановна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри (дерматити різного генезу, вірусні, грибкові захворювання шкіри, проблемна шкіра обличчя та ін.) у дорослих та дітей. Успішно проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри (папілом, кератом, невусів, контагіозних молюсків). У своїй роботі застосовує методи кріодеструкції, радіохвильової терапії, електрокоагуляції, плазмоліфтингу, мезотерапії.
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань шкіри та її придатків (волосся, нігті, залозистий апарат шкіри) у дорослих і дітей. Проводить діагностику і лікування доброякісних новоутворень шкіри та їх лікування. Активно застосовує в практичній роботі методи радіохвильової терапії та кріотерапії рідким азотом
Київ, вул. Левка Лук’яненка, 18 (колишня вул. Маршала Тимошенка)
Маргарита Анатоліївна є фахівцем в області дерматовенерології і косметології, проводить дерматоскопію і діагностику новоутворень шкіри, виконує лазерне видалення новоутворень шкіри, лазерне омолодження, ін'єкції краси і лазерне лікування захворювань і дефектів шкіри
Сертифікована лікарка дерматовенерологиня зі значним багажем знань щодо сучасних протоколів та методів лікування гострих та хронічних станів пов’язаних зі шкірою, волоссям та нігтьовою пластиною, а також з великим досвідом роботи зі шкірою в сфері косметології та видалення доброякісних новоутворень шкіри.
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.