Богдан Олександрович - лікар дерматовенеролог, онкодерматолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, нігтів і волосся у дорослих та дітей.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, нігтів та волосся у дорослих. Займається діагностикою та лікуванням гострих та хронічних захворювань (алергодерматози, кропив'янка, токсикодермія, псоріаз, екзема, нейродерміт, себорейний дерматит, вугрова хвороба, піодермія та ін.). Приймає пацієнтів з грибковими, вірусними та паразитарними захворюваннями (мікози, оніхомікози, короста, педикульоз, демодикоз, контагіозний молюск та інші).
20 років стажу оториноларинголога
24 років стажу естетична медицина
Доповідач чисельних конгресів та конференцій з оториноларингології та естетичної медицини в Україні та закордоном
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, нігтів та волосся у дорослих та дітей (від 1 року). Займається діагностикою та лікуванням гострих та хронічних захворювань (алергодерматози, кропив'янка, токсикодермія, псоріаз, екзема, нейродерміт, себорейний дерматит, вугрова хвороба, піодермія та ін.).
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Валерій Миколайович - лікар дерматовенеролог вищої категорії. Фахівець в галузі лікування шкірних і ЗПСШ (захворювання які передаються статевим шляхом), зокрема використовує сучасні методи діагностики та лікування. Також лікар проводить кріодеструкцію новоутворень,
електрокоагуляцію новоутворень,
лікування мікозів шкіри і придатків. Валерій Миколайович має авторський винахід «Спосіб лікування контактних дерматозів методом ентеросорбації». Лікар бере участь у різних наукових українських та міжнародних конференціях.
Ольга Сергіївна - кваліфікований дерматолог, консультує з питань лікування та профілактики шкірних захворювань у дорослих і дітей. Використовує сучасні методи діагностики та лікування гострих і хронічних захворювань шкіри, слизових оболонок і придатків шкіри. Для діагностики використовує дерматоскопію.