Київ
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Каратаєва Лілія Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Каратаєва Лілія Миколаївна

Дерматовенеролог проводить процедури дерматоскопії, кріодеструкції, видалення новоутворень радіохвилею, плазмотерапії. Лікує такі венерологічні захворювання, як атопічний дерматит, псоріаз, акне, хронічні екземи, нейродерматит, оперізуючий герпес
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 44 відгуки

Лілія 07 Травень 2025
Дуже гарний спеціаліст, Лілія Миколаївна нас чудово прийняла, дуже приємна і розумна лікарка, проконсультувала та надала відповіді на всі питання, що цікавили нас. Дякуємо.
Олег 07 Травень 2025
Візит відбувся, ми отримали від Лілії Миколаївни дуже гарну та якісну консультацію, все пройшло дуже добре, ми залишились страшенно задоволені візитом. Дуже дякуємо.
Роман 01 Травень 2025
Записував сестру на візит і хоч на візиті я не був особисто, але деякі речі мені кинулися у очі. Сам висновок лікаря був написаний від руки й що саме головне нічого не можливо було зрозуміти. Виходить так що, якщо ти щось не зміг запам'ятати, цього вже не існує. І також не сподобалося що візит пройшов дуже швидко, а саме упродовж п'ятнадцяти хвилин.
Ольга 05 Квітень 2025
Дар'я 02 Квітень 2025
Дуже приємна лікарка, мені все сподобалося на прийомі, дякую.
Анонімно 27 Березень 2025
Візит пройшов добре, нам все дуже сподобалося.
Інна 26 Березень 2025
Лікар дуже професійна, приємна, людяна, якісно оцінює ситуацію. Прийом сподобався
Альона 21 Березень 2025
Марія 19 Березень 2025
Христина 15 Березень 2025
Загалом візит пройшов непогано, але хотілося б, щоб лікар розмовляв державною мовою.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу