Київ
R+ Medical Network на ул. Касияна

R+ Medical Network на ул. Касияна

Поліклініка
769відгуків
add_box Алергологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр R + Medical Network - мережа амбулаторно-поліклінічних центрів, створена спеціально для всієї родини. Для максимального комфорту, тут спільно з широким діапазоном амбулаторно-поліклінічних послуг первинної медичної ланки, надаються послуги малоінвазивної хірургії одного дня. Доброзичливий персонал робить все, щоб відвідувачі почували себе максимально затишно і комфортно у стінах клініки
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : 8:00 - 20:00
вул. Касіяна, 2/1на карті
Голосіївський м.Теремки м.Іподром м.Виставковий центр
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Поліклініка R + Medical Network - мережа амбулаторно-поліклінічних центрів для всієї родини.  Якість лікування, зручність і комфорт для відвідувачів - одні з основних постулатів для обслуговування пацієнтів. Для максимальної корисності, тут крім широкого спектра амбулаторно-поліклінічних послуг первинної медичної ланки надають послуги малоінвазивної хірургії одного дня. Правило, якого співробітники клініки дотримуються у роботі - надавати своїм пацієнтам послуги високої якості за прийнятною вартістю.

В установі надаються медичні послуги як для маленьких пацієнтів, так і дорослих.

Напрями, за якими ведеться робота в поліклініці:

• лабораторна діагностика;
  • ортопедія і травматологія;
  • ендоскопія;
  • гінекологія;
  • проктологія;
  • педіатрія;
  • консультації лікарів для дорослих;
  • сімейна терапія;
  • ЛОР-послуги;
  • послуги денного стаціонару;
  • анти-age напрямок;
  • сестринські маніпуляції;

Обладнання, яке використовується в поліклініці:

• апарат фототерапії новонароджених НО-АФ-LED;
  • напівавтоматичний зовнішній дефібрилятор Powerheart G5;
  • робоча станція ЛОР-лікаря UE-3000;
  • робоче місце DELTA Q (в комплектації DQ01CT + CRA + F + FR), Medinstrus UAB, Литва, 2018 р .;
  • лампа щілинна HS-5000, Huvitz Co., Ltd, Корея;
  • кисневий концентратор медичний, модель Reliant;
  • відсмоктувач медичний «Біомед», модель 7А-23В (20 L);
  • дефібрилятор-монітор PRIMEDIC Defi-Monitor XD110 M290 (96685) виробництва «Metrax» (Німеччина);
  • наркозно-дихальний апарат;
  • аспіраціоннаа помпа, комплект Unimat;
  • апарат електро-радіохірургічний Dr.  Oppel.

Співробітники клініки піклуються про високу якість послуг, що надаються. І що примітно, це не позначається на завищенні цін. Велика частина пацієнтів приємно здивована після отримання рахунку - вони були впевнені, що послуги такого класу повинні коштувати набагато дорожче.  А якщо клієнти бажають заощадити, можна спостерігати за спеціально підібраними акціями та скористатися вигідними пакетними пропозиціями!

Перевірені відгуки про клініку
Дарія 18 Травень 2025
У цій клініці нам дуже все сподобалося, наш візит пройшов максимально добре.
Наталія 12 Травень 2025
Все дуже подобається у цій клініці, стараюся при потребі звертатися за медичною допомогою саме в цю клініку. Цього разу візит пройшов максимально добре, все було чудово.
Дарія 11 Травень 2025
В клініці дівчатка приємні атмосфера гарна музика все дуже гарно та приємно
Ольга 06 Травень 2025
Хороша клініка. Також у клініці працюють доволі хороші лікарі.
Наталія 13 Квітень 2025
Була на консультації в Євтушенко Тетяни В'ячеславівни. Мені все дуже сподобалось, лікарка досить непогана. Я думаю, що буду продовжувати звертатись до неї. Дякую.
Філії мережі
Все клініки