Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Кононенко Ольга Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, має спеціалізацію з функціональної діагностики, проводить ЕхоКГ, займається визначенням фактора ризику серцево-судинних захворювань, складає індивідуальний план терапії.
Лікар Кардіолог, Терапевт, Лікар функціональної діагностики Капталан Андрій  Михайлович на Doc.ua
Андрій Михайлович – кандидат наук, заслужений лікар України. Спеціалізується на кардіології, терапії, проведенні функціональної діагностики. Лікар лікує такі захворювання, як: ішемічна хвороба серця, вроджені вади серця набуті вади серця, порушення ритму серця, гіпертонічне захворювання, ожиріння, метаболічний синдром.
Лікар Кардіолог Бабенко Наталія Іванівна на Doc.ua
Наталія Іванівна - лікар-кардіолог, проводить лікування таких захворювань: гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, порушення ритму, декомпенсація серцевої недостатності, нейроциркуляторна дистонія
Лікар Кардіолог Гаврилюк Сергій Олегович на Doc.ua
Сергій Олегович - дипломований і кваліфікований кардіолог, Заслужений лікар України, автор 2 книг, понад 40 наукових робіт, 18 раціоналізаторських пропозицій. За видатні заслуги в медицині Сергій Олегович неодноразово нагороджувався дипломами та почесними званнями. Сергій Олегович багато разів був запрошеним експертом на різних телевізійних програмах
Лікар Кардіолог, Педіатр, УЗД-фахівець Слічко Маріанна Іванівна на Doc.ua
Маріанна Іванівна - УЗД-фахівець, педіатр, дитячий кардіолог. З метою діагностики патологій і захворювань проводить у дітей УЗ-діагностику серця, ЕКГ з розшифровкою. Лікує такі хвороби, як аритмія, хронічна недостатність, хвороби клапанів, ішемічна хвороба серця, міокардит
Лікар Кардіолог Гуськов Богдан Валерійович на Doc.ua
Богдан Валерійович веде стаціонарний і амбулаторний прийом пацієнтів кардіологічного профілю. Займається розшифровкою ЕКГ, моніторингом по Холтеру, проводить УЗД магістральних судин. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонію, інфаркт міокарда, пневмонію та ін
Лікар Кардіолог, Терапевт Пузанова Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Говорова Наталія Ларіонівна на Doc.ua
Говорова Н. Л. проводить консультативні прийоми з кардіологічного, терапевтичного профілю. Робить УЗ-діагностику, знімає ЕКГ та ін.
Лікар Кардіолог, Ревматолог Давидко Людмила Володимирівна на Doc.ua
Дитячий кардіоревматолог Давидко Л.В. має великий досвід ведення діток з вродженими і набутими серцево-судинними патологіями, включаючи порушення і хвороби ревматичної природи. Людмила Володимирівна володіє передовими методиками обстеження і терапії патологій даного типу.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Ігнатенко Ольга Євгеніївна на Doc.ua
4.8
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог консультує, проводить діагностику і лікування захворювань внутрішніх органів, зокрема - порушень роботи серцево-судинної системи. Рекомендує профілактику, з метою попередження розвитку захворювань і проводить УЗД серця