Спеціаліст в області терапії. До кола професійних інтересів Юлії Миколаївни входить проведення різних заходів, таких як консультації щодо здорового способу життя, ведення медичної документації пацієнтів, а також діагностика і лікування захворювань різної етіології
Володимир Володимирович спеціалізується на реабілітації хворих, які перенесли інфаркт. Звертатися до фахівця потрібно при високих показниках артеріального тиску, болі в грудях, за грудиною, порушеннях координації, онімінні кінцівок і інших ознаках порушень серцево-судинної діяльності
Сергій Олександрович займається супроводом пацієнтів з загальнотерапевтичною, кардіо- та гастроентерологічною патологією, також фахівець веде прийом пацієнтів алергологічного профілю, здійснює широкий спектр діагностики в кардіології.
Надія Олександрівна - головний спеціаліст в області кардіології, діагностики та лікування травної системи. Спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного і терапевтичного профілю. Проводить терапію порушень роботи серця на початкових стадіях розвитку, діагностику, терапію патологій травної системи.
Сфера діяльності Інни Михайлівни спрямована на проведення профілактичних заходів щодо кардіопатологій серед населення, ведення та корекція стану хворих з АГ, ішемією тканин серця, нейроциркуляторною дистонією і іншими патологіями. Інна Михайлівна безліч разів підвищувала свою кваліфікацію на кардіологічних конгресах, неодноразово купіровала клінічні дослідження ліків
Ірина Анатоліївна застосовує сучасні терапевтичні прийоми, методики, принципи і підходи для результативної та безпечної корекції кардіопатологій, пов'язаних з порушенням кровообігу, різнобічними ішемічними явищами; хвороб шлунково-кишкового тракту і дихальних шляхів.
Займається динамічним наглядом і подальшим лікуванням пацієнтів з питань кардіології, терапії, гастроентерології. Також проводить функціональну діагностику, наприклад, електрокардіографію, добовий моніторинг електрокаодіограми, артеріального тиску.
Кваліфікований кардіолог, володіє сучасними методиками діагностики та лікування серцево-судинних захворювань і успішно застосовує їх у щоденній практиці. Володіє методиками зняття і розшифровки ЕКГ, ЕХО-кардіографії, велоергометрії, проводить і описує результати холтерівського моніторування серцевої діяльності. Призначає сучасні схеми лікування, тривалий час спостерігає пацієнтів з хронічною патологією