Київ
Докос Медікал

Докос Медікал

Клініка
70відгуків
add_box Гінекологія Кардіологія Офтальмологія УЗ-діагностика Сімейна медицина Спортивна медицина ... ще
Медичний центр Докос Медікал Медичний центр експертного рівня, клінічна база НМУ, який надає послуги висококваліфікованих фахівців з лікування внутрішніх хвороб, кардіології, ультразвукової діагностики, спортивній медицині, функціональної діагностики, гінекологічному консультуванні і т.д
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Попудренко, 52на карті
Деснянський м.Чернігівська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка знаходиться в Києві на лівому березі в 250 м від метро Чернігівська, на першому поверсі офісної будівлі з окремим входом, за адресою вул. Попудренка, 52. Зручне місце розташування, власна парковка, привітний персонал і затишна обстановка клініки створюють додатковий позитивний настрій. Унікальний лікарський склад клініки, лікарі вищої кваліфікаційної категорії та кандидати медичних наук, орієнтовані на вирішення складних діагностичних і клінічних ситуацій в області внутрішньої медицини, кардіології, спортивній медицині, акушерстві та гінекології, пренатальної діагностики. Фахівці клініки активно використовують сучасні можливості телемедицини: скайп-конференції пацієнтів, «друга думка» в складних клінічних ситуаціях і віддалене опис результатів кардіологічних обстежень, холтерівське моніторування для постановки остаточного діагнозу і корекції лікування - це лише незначна частина можливостей.

На УЗД-апаратах експертного рівня фахівці клініки проводять дослідження серця, судин, органів черевної ділянки і заочеревинного простору, м'яких тканин, транвагінальное і трансабдоминальное гінекологічне обстеження, а також скринінг вагітності у всіх триместрах. Для зручності майбутньої мами обладнаний додатковий монітор для спостереження за малюком. Крім консультативного висновку, результати УЗД-дослідження надаються пацієнту у вигляді DICOM-файлів на носії. Для кожного пацієнта формується персональний веб-архів документів.

Устаткування, яке використовується в Докос медикал:

• УЗД-апарат експерт рівня «General Electric Vivid 7 Dimension»
  • УЗД-апарат експерт рівня Voluson (General Electric)
  • Електрокардіограф «Юкард 100» Стрес-система «Ergotest»
  • Холтерівська система «Diacard II»
  • Кольпоскоп

Для забезпечення безпеки пацієнтів під час проведення стрес-тестування, клініка повністю укомплектована медикаментами та приладами швидкої допомоги, а співробітники пройшли курси проведення серцево-легеневої реанімації.

Оснащення кабінету гінекологічного прийому мимоволі нагадує космічний корабель. Коректність і високий рівень лікарів-гінекологів дозволить знизити напругу і скутість пацієнток, а також максимально швидко і в повному обсязі вирішити гінекологічні проблеми. Гінеколог дитячого та підліткового віку тактовно познайомить дівчинку з особливостями гінекологічного прийому і пояснить необхідність планових оглядів у лікаря-гінеколога.

Також в клініці «Докос» надають послуги вакцинопрофілактики для дорослих і дітей.

У клініці не використовуються препарати, методи діагностики і лікування з недоведеною ефективністю.

Клініка «Докос» в партнерстві з лабораторією «Діла» проводить широкий спектр лабораторних досліджень, серед яких: бактеріологічні дослідження, гормональні дослідження, діагностика на алергени, пренатальна діагностика та ін.

Перевірені відгуки про клініку
Владислав 16 Жовтень 2024
Дуже привітливі лікарі, все сподобалось. Комфортно, видно європейську якість клініки.
Ярослав 12 Березень 2024
Все сподобалося у клініці, все було нормально.
Ірина 08 Березень 2024
 Все чудово пройшло, дуже подобається клініка і надалі  буду обслідуватися саме в цій клініці.
Володимир 09 Січень 2024
Дуже чудово було. Тепло, чисто, красиво, гарно, привітні люди у клініці.
Владислав 30 Листопад 2023
Все пройшло добре.