Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Гуськов Богдан Валерійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Богдан Валерійович веде стаціонарний і амбулаторний прийом пацієнтів кардіологічного профілю. Займається розшифровкою ЕКГ, моніторингом по Холтеру, проводить УЗД магістральних судин. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонію, інфаркт міокарда, пневмонію та ін
Лікар Кардіолог, Терапевт Пузанова Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Говорова Наталія Ларіонівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Говорова Н. Л. проводить консультативні прийоми з кардіологічного, терапевтичного профілю. Робить УЗ-діагностику, знімає ЕКГ та ін.
Лікар Кардіолог, Ревматолог Давидко Людмила Володимирівна на Doc.ua
Дитячий кардіоревматолог Давидко Л.В. має великий досвід ведення діток з вродженими і набутими серцево-судинними патологіями, включаючи порушення і хвороби ревматичної природи. Людмила Володимирівна володіє передовими методиками обстеження і терапії патологій даного типу.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Ігнатенко Ольга Євгеніївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог консультує, проводить діагностику і лікування захворювань внутрішніх органів, зокрема - порушень роботи серцево-судинної системи. Рекомендує профілактику, з метою попередження розвитку захворювань і проводить УЗД серця
Лікар Кардіолог Шолохова Наталія Павлівна на Doc.ua
4.8
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Проводить електрокардіографію звичайну і з навантаженням. Займається лікуванням пацієнтів з гіпертонічною хворобою, вторинною артеріальною гіпертензією, ІХС, порушеннями ритму і провідності, серцевою недостатністю, вродженими вадами серця, міокардитом
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Денисенко Вікторія Василівна на Doc.ua
4.8
Лікар спеціалізується на сімейній медицині і кардіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику. Лікує захворювання і патології такі, як: грип, бронхіт, ішемічна хвороба серця, риніт. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Кардіолог, Ревматолог Куць Зінаїда Миколаївна на Doc.ua
4.8
Зінаїда Миколаївна займається лікуванням і діагностикою патологій серцево-судинної системи, ревматологічних захворювань, розшифровує ЕКГ, проводить функціональну діагностику пацієнтів.
Лікар Кардіолог Кірпач Наталія Василівна на Doc.ua
4.7
Лікар-кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні хвороб серця (ІХС, гіпертонія, аритмія, міокардит, стенокардія та ін.). Має авторські патенти.
Лікар Кардіолог, Терапевт Бакал Наталія Олександрівна на Doc.ua
4.6
Доктор займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, органів травлення, захворювань нирок. Проводить з метою діагностики серцево-судинних захворювань електрокардіографію з розшифровкою. Для лікування проводить внутрішньом'язові, внутрішньовенні ін'єкції