Світлана Петрівна є фахівцем в аспектах, що стосуються жіночого репродуктивного здоров'я. Проводить терапію гормонозалежних порушень, запальних і інфекційних патологій в органах малого таза, оперативне лікування доброякісних і передракових захворювань шийки матки.
Анжеліка Миколаївна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, який оперуючий гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики. Також є дитячим гінекологом. Регулярно бере участь в державних і міжнародних конференціях по впровадженню сучасних методик в оперативній гінекології.
Робота лікаря спрямована на виявлення та лікування проблем, пов'язаних з
безпліддям; проведення програм ЕКЗ, проведення гістероскопії, лікування ерозії шийки матки, ведення вагітності, проведення узі органів малого тазу; діагностика та
лікування запальних захворювань органів малого тазу.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Займається лікуванням патологій шийки матки, статевих інфекцій, жіночого безпліддя, порушень менструального циклу. Володіє сучасними методиками ультразвукових досліджень, радіохвильової терапії. Займається веденням нормальної і патологічний вагітності
Катерина Миколаївна зарекомендувала себе, як відмінний лікар в питаннях лікування захворювань шийки матки. Консультує з питань вагітності та супроводжує її. Проводить маммологічний прийом. Експерт в області УЗ-діагностики, проводить УЗД при вагітності. Також лікар консультує і проводить лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку і вміє знайти підхід навіть до самих маленьких пацієнтів
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст вищої категорії, головне завдання якого полягає в збереженні жіночого здоров'я. Проводить УЗД-дослідження і кольпоскопію для постановки правильного діагнозу для подальшого успішного лікування кісти яєчника, ЗПСШ, жіночого безпліддя та ін.
Наталія Василівна володіє методикою лікування ерозії шийки матки, застосовуючи лазерну коагуляцію. Займається корекцією порушень гормонального фону, проводить терапію захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні ЗПСШ, хвороб матки, ендокринних порушень в гінекології. Проводить підготовку пацієнтів до зачаття.
Петро Іванович займається питаннями раннього діагностування та терапії таких патологічних гінекологічних станів, як жіноче безпліддя, невиношування вагітності, порушення менструального циклу, хвороби шийки матки, ендометріоз та ін. Також, лікар Карпук регулярно відвідує форуми та конференції, присвячені жіночому здоров'ю.
Основні напрямки лікарської діяльності Наталії Олександрівни це лікування ендокринних гінекологічних захворювань, супровід вагітності, лікування безпліддя і невиношування вагітності, лікування патології шийки матки, ультразвукова діагностика гінекологічної патології.