Анжела Ярославівна є головним лікарем медичного центру "NOVO", а також кваліфікованим гінекологом і фахівцем з ультрасонографії. Анжела Ярославівна займається терапією патологічних станів у гінекології гормонального, запального, інфекційного та ін. характеру.
Доктор Яценко В.Ю. - фахівець в гінекологічній ендокринології, УЗ-діагностиці, всебічній терапії гінекологічних проблем загального спектра. Авторству Вікторії Юріївни належить більш ніж 50 наукових робіт і 2 патенти на винаходи. Лікар також є дитячим і підлітковим гінекологом. Приймає пацієнток до 35 років
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, проводить лікування хвороб органів малого тазу (хронічних запальних) і їх пухлин, патологій шийки матки, порушень циклу та ін. Проводить лазерну вагінопластbку, вагінальне омолодження, лікування нетримання сечі, лікування опущення матки і ін.
Діана Павлівна спеціалізується на лікуванні захворювань запальної природи, гнійно-запальних захворювань, локалізованих в придатках матки. Також доктор Дебич проводить корекцію порушень менструального циклу, лікування злоякісних / доброякісних новоутворень статевих органів, пластику статевих губ, лазерну дефлорації, гіменопластику. Проводить УЗД при вагітності.
Акушер-гінеколог з величезним практичним досвідом лікування гінекологічних патологій методами малоінвазивної терапії. Проводить гінекологічні операції - лапароскопічні, гістероскопічні і абдомінальні: по відновленню тазового дна, пластику зовнішніх статевих органів. Також веде амбулаторний прийом вагітних жінок з супутніми ендокринними захворюваннями
Лікар займається лікуванням ендокринних патологій, інфекційних і запальних захворювань статевих органів у жінок. Проводить діагностичне вишкрібання, гістероскопію, оперативне лікування патологій шийки матки методом кріодеструкції, радіохвильової терапії
Досвідчений акушер-гінеколог, спеціалізується на використанні методики кольпоскопії, на радіохвильовому лікуванні захворювань шийки матки, видаленні кондилом. Займається постановкою і видаленням ВМС, проводить при необхідності УЗД органів малого тазу. Веде вагітність, в т. ч. у пацієнток високої групи ризику (з екстрагенітальною патологією і після ЕКЗ)
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органів малого таза, гормональні збої, безпліддя. Практикує лікування гомеопатичними препаратами.
Венера Енверівна - акушер-гінеколог, репродуктолог вищої категорії. Має досвід роботи понад 20 років. Спеціалізується в лікуванні проблем безпліддя, володіє повним спектром передових репродуктологічних технологій, здійснює супутню терапію запальної і інфекційної акушерсько-гінекологічної патології (вагініт, хламідіоз, ерозія шийки матки та ін.).
Лікар акушер-гінеколог, УЗ-фахівець, проводить консультації, займається лікуванням порушень циклу (оваріо-менструального), хвороб шийки матки, безпліддя (жіночого), гіперплазії молочних залоз, а також здійснює ведення вагітних різних груп ризику.