Акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, досвід роботи якого становить 34 роки. Успішно лікує такі захворювання, як ерозія та дисплазія шийки матки, ІПСШ, кіста яєчника, ендометріоз, ендометрит, міома матки та ін.
Доктор спеціалізується на проведенні таких діагностичних і лікувальних процедур, як кольпоскопія, радіохвильова терапія, біопсія шийки матки, ендометрія, ультразвукове обстеження. Веде вагітність у жінок, консультує з питань контрацепції. Лікує порушення менструального циклу і захворювання, які передаються статевим шляхом
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.
Олександр Володимирович є головним лікарем медичного центру "Здоров'я столиці", кваліфікованим акушером-гінекологом, вільно володіє всіма діагностичними та терапевтичними методами, включаючи УЗД в гінекології, озонотерапію в гінекології і ін.
Лікар Праховник О.А. є директором клініки "Vita", кваліфікованим акушером-гінекологом, фахівцем з комплексної терапії гінекологічної патології будь-якого характеру з використанням сприятливих і високоефективних методів.
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець з УЗ-діагностики в акушерстві та гінекології, мамолог. Брала участь в наукових виставках, семінарах і конференціях по своїй спеціальності.
Лікар спеціалізується на гінекології, ендокринології, оперативній гінекології. Виконує УЗД, гістероскопію, лапароскопічні операції, кріодеструкцію, а також радіохвильову коагуляцію. Лікує патології, що виникають в шийці матки, опущення стінок піхви/матки та ін.
В область профессиональных интересов Людмилы Владимировны входит лечение половых инфекций, воспалительных болезней, женского бесплодия, климактерических расстройств.