Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Вдовиченко Марина Вікторівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець. Займається проведенням біопсії шийки матки, цервікального каналу, діагностичною гістероскопіэю. Володіє методикою роздільного вискоблювання. Діагностує безпліддя, невиношування плоду. Веде вагітність, післяпологовий період. Спеціалізується на лікуванні запалень - аднексита, сальпыингоофорита, ендометриту, кольпіту, цервіціта.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Ендоскопіст Пустоваров Сергій Юрійович на Doc.ua
Лікар вищої категорії, досвід роботи якого становить 30 років. Проводить гістероскопію: діагностичну, діагностичну з проведенням біопсії, а також гістерорезектоскопію.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Сафіна Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Світлана Михайлівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних патологій. У сферу її професійних інтересів входять: гінекологічна ендокринологія, лікування безпліддя, оперативна гінекологія, гістероскопічні операції тощо.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Косметолог, Трихолог, УЗД-фахівець Журик Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Лікар Гінеколог Басенко Ілона Олександрівна на Doc.ua
Лікар геніколог Басенко Ілона Олександрівна має великий досвід роботи, проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування захворювань
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Бондаренко Ірина Василівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань жіночої статевої системи, проводить втручання в області естетичної гінекології: інтимну контурну пластику, омолодження інтимної зони, плазмоліфтинг та ін. На прийом до лікаря можуть також звертатися англомовні пацієнти
Лікар Гінеколог Миколюк Ольга Леонідівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Веде прийом дітей і підлітків до 18 років. Займається лікуванням та профілактичними оглядами дітей і підлітків. Лікує запальні захворювання, пубертатні менструальні функції, функціональні кісти яєчників, порушення статевого розвитку. Консультує з приводу контрацепції підлітків
Лікар Гінеколог, Онколог, Онкогінеколог Смирнова Оксана Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-онкогінеколог проводить лікування гінекологічних захворювань: як доброякісних, і злоякісних. Також Оксана Володимирівна лікує передпухлинні захворювання.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Бойко Юлія Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на гінекології та УЗД-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: кандидоз, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки та інші
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Воронкова Надія Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар акушер-гінеколог, автор двох патентів, займається терапією патологій шийки матки, запальних та ендокринних порушень, визначенням причин невиношування вагітності і переривання вагітності.