Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гінеколог Островська Оксана Йосипівна на Doc.ua
Оксана Йосипівна проводить гінекологічний огляд, займається діагностикою та лікуванням запалень зовнішніх статевих органів, піхви, матки, придатків, яєчників, а також каналів, які з’єднують ці органи. Лікує молочницю (кандидоз), дисплазію і ерозію шийки матки, трихомоніаз, опущення піхви, клімактеричні розлади, хламідіоз, кондиломи, бартолініт. Лікар проводить УЗ-діагностику органів малого тазу та діагностику молочних залоз.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Онколог, Онкогінеколог Нужна Тетяна Павлівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на проведенні таких діагностичних і лікувальних процедур, як кольпоскопія, радіохвильова терапія, біопсія шийки матки, ендометрія, ультразвукове обстеження. Веде вагітність у жінок, консультує з питань контрацепції. Лікує порушення менструального циклу і захворювання, які передаються статевим шляхом
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Бугро Вікторія Валеріївна на Doc.ua
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Котов Олександр Володимирович на Doc.ua
Олександр Володимирович є головним лікарем медичного центру "Здоров'я столиці", кваліфікованим акушером-гінекологом, вільно володіє всіма діагностичними та терапевтичними методами, включаючи УЗД в гінекології, озонотерапію в гінекології і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Праховник Ольга Артурівна на Doc.ua
Лікар Праховник О.А. є директором клініки "Vita", кваліфікованим акушером-гінекологом, фахівцем з комплексної терапії гінекологічної патології будь-якого характеру з використанням сприятливих і високоефективних методів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Ендокринолог, Гінеколог-ендокринолог Зінченко Галина Гаврилівна на Doc.ua
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Демишева Інна Володимирівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець з УЗ-діагностики в акушерстві та гінекології, мамолог. Брала участь в наукових виставках, семінарах і конференціях по своїй спеціальності.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Ендокринолог Арендар Олена Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гінекології, ендокринології, оперативній гінекології. Виконує УЗД, гістероскопію, лапароскопічні операції, кріодеструкцію, а також радіохвильову коагуляцію. Лікує патології, що виникають в шийці матки, опущення стінок піхви/матки та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Шпура Людмила Володимирівна на Doc.ua
В область профессиональных интересов Людмилы Владимировны входит лечение половых инфекций, воспалительных болезней, женского бесплодия, климактерических расстройств.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Ярошовець Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози