Завжди ретельно оцінює результати досліджень, адже від них залежить подальший план лікування. Має великий досвід роботи в галузі УЗД, понад 16 років проводить дослідження внутрішніх органів і пренатальні УЗД. Пацієнти завжди відзначають її доброзичливість і чуйність.
Лікар має великий досвід в лікуванні запальних процесів статевих органів в тому числі ЗПСШ. Давно і плідно працює з парами при безплідді, виконує ввесь обсях хірургічних втручань.
Лікар здійснює діагностику вагітності, спостереження за вагітними, раннє виявлення ускладнень вагітності і пологів, лікування та нагляд за породіллями. Олена Євгенівна організовує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих. Застосовує сучасні методи профілактики, лікування та реабілітації в межах своєї спеціальності. Лікар володіє всіма методами амбулаторного і стаціонарного лікування. Надає швидку і невідкладну медичну допомогу хворим акушерсько-гінекологічного профілю. Дотримується принципів медичної деонтології.
Мене звати Омельчук Тетяна Миколаївна, я лікар-гінеколог із 19-ти річним досвідом. Моя мета — допомогти жінкам зберігати та покращувати їхнє здоров’я, надаючи кваліфіковану та делікатну медичну допомогу.
Ніна Іванівна лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні патології шийки матки: кольпоскопія, конізація шийки матки, РВД. Проводить прийом, діагностику та лікування амбулаторних гінекологічних пацієнтів. Фахівець також проводить ультразвукову діагностику. Виконує інвазивні методи діагностики та лікування: діагностичне вишкрібання порожнини матки, аспіраційну біопсію ендометрію, поліпектомію, видалення субмукозних вузлів.
Ніна Іванівна має досвід проведення малих оперопавтиних втручань у гінекології 20 років.
Марина Ігорівна спеціалізується на діагностиці, терапії різних порушень жіночої репродуктивної системи. Проводить обстеження, підготовку пацієнток до виношування вагітності та пологах.
Валерія Юріївна - лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу, діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи в менопаузі, патологій шийки матки. Лікар проводить підбір контрацепції, гістерорезектоскопію, біопсію, встановлення та видалення ВМС (внутрішньоматкової спіралі) та інше.
Лікар приймає дітей віком від 3х років та дорослих. Здійснює амбулаторний прийом, консультує пацієнток із клімактеричними розладами.
Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів.
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????⚕️
Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році
Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.