Київ
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Давиденко Катерина Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Давиденко Катерина Іванівна

Акушер-гінеколог, доктор філософії, Ph.D, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, імунолог займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи: вагініт, цервіцит, аднексит і т. д .; патологій шийки матки; гормональних порушень: порушення менструального циклу, кровотечі, аменореї, клімактерія; доброякісні об'ємні новоутворення: кісти, фіброміоми і т. д.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 193 відгуки

Інна 06 Березень 2025
Катерина Іванівна дуже ввічлива, ніжна. Все дуже добре пройшло.
Катерина 06 Березень 2025
Ця лікарка найкраща, я задоволена прйиомом, звертаюся до неї не вперше, чудовий фахівець, дякую!
Юлія 25 Лютий 2025
Лікар дуже приємна людина, дуже професійна, дуже класно все розказала, "по поличках все розклала", розказала плюси та мінуси лікування, на що буде впливати й на що не буде. На прийомі було суперкомфортно і приємна атмосфера, мені дуже сподобалося і буду звертатися ще
Ірина 22 Лютий 2025
Первинний прийом та обстеження пройшли добре. планую повторний візит і сподіваюся на гарний ефект від лікування, дякую.
Анастасія 21 Лютий 2025
Лікар дуже компетентний, підлаштовується під кожного пацієнта, чудова людина. На прийомі ми перевірили все що було треба, далі з лікарем будемо ще працювати, перші враження дуже хороші
Вікторія 11 Лютий 2025
Прийом пройшов чудово!
Дарʼя 07 Лютий 2025
Теплий прийом, гарне відношення, увага, тактовність, професійність. Прийом пройшов дуже добре
Іванна 31 Січень 2025
Лікар мені сподобався, хороший сервіс. Катерина Іванівна дійсно хороший лікар.
Кристина 24 Січень 2025
Приємний лікар
Альона 24 Січень 2025
Все пройшло чудово, я задоволена прийомом та проведенням обстеження, дякую дуже!
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу