Акушер-гинеколог, доктор философии, Ph.D, детский гинеколог, гинеколог-эндокринолог, иммунолог занимается диагностикой и лечением заболеваний мочеполовой системы: вагинит, цервицит, аднексит и т. д.; патологий шейки матки; гормональных нарушений: нарушения менструального цикла, кровотечения, аменоррея, климактерия; доброкачественные обьемные образования: кисты, фибромиомы и т. д.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 181 отзыв
Наталія 03 Декабрь 2024
Я дуже задвоолена прийомом і проведенням діагностики, ставлю найвищу оцінку, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Крістіна 02 Декабрь 2024
Лікар чудовий спеціаліст. Лікування яке виписав лікар нам допомагає прекрасно. У майбутньому плануємо ще звертатися за консультаціями саме до цього лікаря.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Поліна 29 Ноябрь 2024
Прекрасний лікар, професіонал своєї справи, з великим багажем знань та вмінням доступно все пояснити і дорослому і підлітку! Дуже рекомендую!!
Катерина 26 Ноябрь 2024
Катерина Іванівна, одна з найкращих лікарів, до яких мені коли-небудь доводилось звертатись. Вона дуже приємна та чудовий спеціаліст. Я задоволена консультацією на всі 100%.
Тамара 11 Ноябрь 2024
Лікар дуже сподобався. Візит пройшов чудово.
Людмила 11 Ноябрь 2024
Дуже все сподобалося на візиті. Все будо добре.
Поліна 08 Ноябрь 2024
Прийом дуже хороший, лікар дуже сподобалася, будемо звертатися до лікаря і надалі
Катерина 05 Ноябрь 2024
Лікар кваліфікований, прийом сподобався
Світлана 31 Октябрь 2024
Лікар професіонал, дуже чемна, все уважно вислухала. Мені дуже сподобався лікар. Лікар призначила хороший курс лікування. Надалі планую обслуговуватися саме у цього лікаря