Лікар проводить діагностику та лікування таких захворювань, як запальні захворювання жіночої статевої сфери, аденоміоз, ерозія,дісплазія шийки матки, патологія вульви, аномальні маткові кровотечі, патологічний клімакс. Спеціалізується також в області ендокринологічної гінекології.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Анжеліка Миколаївна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, який оперуючий гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики. Також є дитячим гінекологом. Регулярно бере участь в державних і міжнародних конференціях по впровадженню сучасних методик в оперативній гінекології.
Основна сфера діяльності - лікування ендокринних захворювань жіночої статевої сфери. Займається лікуванням патологій шийки матки, жіночої безплідності, періоду клімаксу, локальних запальних процесів статевих органів. Підбирає методи контрацепції. Приймає дітей віком від 14 років.
Лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗ-фахівець. Консультує, проводить УЗД, виконує процедури кріодеструкції, лазерної коагуляції, аргоноплазменної коагуляції. Є консультантом з питань грудного вигодовування.
Інна Іванівна є досвідченим акушером-гінекологом, гінекологом-ендокринологом, мамологом, фахівцем у сфері дитячої та підліткової гінекології. Проводить ультразвукові дослідження, терапію захворювань шийки матки та інших хвороб жіночих статевих органів. Займається лікуванням запальних, дистрофічних захворювань вульви, хронічного ендометриту, рецидивних ендо-, екзоцервіціта за допомогою плазмоліфтінгу
Доктор Яценко В.Ю. - фахівець в гінекологічній ендокринології, УЗ-діагностиці, всебічній терапії гінекологічних проблем загального спектра. Авторству Вікторії Юріївни належить більш ніж 50 наукових робіт і 2 патенти на винаходи. Лікар також є дитячим і підлітковим гінекологом. Приймає пацієнток до 35 років
Гінеколог дитячий (перша категорія), лікує патології статевих органів, порушення менструального циклу. Проводить лікування (консервативне) функціональних кіст, а також роз'єднання синехій