Євгенія Миколаївна спеціалізується на діагностиці та терапії хронічних захворювань шкіри, та волостстої частини голови, урогенітальних інфекцій. Діагностика і лікування акне, діагностика і лікування розацеа, лікування периорального дерматиту, лікування себорейного дерматиту, атопічного дерматиту, лікування різних видів герпесу. Лікування оніхомікозу.
Діагностика та лікування псоріазу
Діагностика та лікування венеричних захворювань.
Проводить терапевтичне лікування втрати волосся ( андрогенетичні, дифузні , посттравматичні алопеції, гніздові алопеції)
Успішно використовує комплексну терапію, інєкційні методики лікування, та підтримуючі доглядові процедури.
Лікар трихолог, проводить трихоскопію шкіри голови та полотна волосся, трихологічні та косметологічни консультації офлайн та онлайн. Лікування всіх видів випадіння волосся, лупи, себореї. Реконструкція полотна волосся. Лікування акне, розацеа, пігментації шкіри обличчя.
Займається діагностикою та лікуванням раку шкіри, в роботі використовує систему штучного інтелекту FotoFinder, проводить видалення новоутворень радіохвильовим, лазерним методом, кріодеструкцію, Панч, шейв-біопсію. Займається комплексною терапією патологій шкіри, волосся, нігтів.
Є фахівцем з апаратної, а також лікувальної косметології. Спеціалізується на лікуванні захворювань з дерматологічного профілю, на проведенні ін'єкцій краси, на мезотерапії без голки, RF-ліфтингу. Також приймає пацієнтів з проблемами шкіри голови.
Лікар спеціалізується в дерматології, косметології та трихології. Проводить процедури догляду за шкірою обличчя: пілінги, чищення, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну безопераційну пластику і т.д. У лікаря більше 14 років роботи в медицині.
Анжела Антонова - провідний фахівець клініки EDIT по ін'єкційним методикам, пілінгів і чисток в косметології, крім проблем шкіри обличчя лікує також захворювання волосистої частини голови (випадання волосся, облисіння). Регулярно проходить навчання сучасним методикам інтенсивної косметології. Є автором безлічі статей по косметології на сайтах і в виданнях «Вести», «Chercher la femme», «NOVA», «EDIT», а також відео для каналу «editbeauty» на Youtube
Дерматокосметолог проводить діагностику шкіри обличчя. Працює з пацієнтами за індивідуальним планом лікування акне і постакне. Спеціалізується на ін'єкційній косметології, лікуванні захворювань шкіри і волосся. Проводить мезотерапію, біоревіталізацію, корекцію мімічних зморшок і контурну пластику
Лікар дерматовенеролог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри та волосся у дорослих та дітей з народження. Також лікар проводить дерматоскопію, видалення новоутворень шкіри методами: радіохвильовий, кріодеструкція.
Яніна Олександрівна спеціалізується на лікуванні проблемної шкіри, пігментації, алопеції. Проводить мезотерапию, біоревіталізацію, біореволюметрію, контурну пластику, процедури лазерної та апаратної косметології, епіляцію, обгортання і ін.