Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Косметолог, Трихолог, УЗД-фахівець Журик Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Гуменюк Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар дерматолог, дерматовенеролог, трихолог, спеціалізується на лікуванні різних видів алопеції (андрогенетична, дифузна, гніздова, себорейна), себорейного дерматиту, остіофолікуліту, фурункульозу, псоріазу, трихофітії, пошкодженої структури волосся. Виконує мікроскопію, трихоскопію, видалення новоутворень, мезотерапію
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Дубровська Еліна Євгенівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на дерматовенерології і трихолог. Проводить цифрову дерматоскопію, цифрову тріхоскопію, фототріхограмма, плазмотерапія, мезотерапію, внутріочаговое введення препаратів, діагностичну біопсію шкіри та інші
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Галич  Тетяна Ігорівна на Doc.ua
Тетяна Ігорівна – лікар дерматовенеролог, трихолог. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри. Також лікар проводить дерматоскопію та трихоскопію.
Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Корнієнко Наталія Володимирівна на Doc.ua
Займається лікуванням шкіри, волосся і дерматологічних проблем. Проводить діагностику і лікує випадання волосся у чоловіків і жінок, пропонує процедури естетичної та ін'єкційної косметології. У своїй практиці використовує сучасні методики терапії інфекційних, алергічних шкірних, венеричних захворювань
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Іванова Катерина Олександрівна на Doc.ua
4.8
Катерина Олександрівна - власник і головний лікар клініки сучасної косметології та дерматології Viva Este. Спеціалізується на наданні ін'єкційних процедур для обличчя. Є дерматокосметологом, трихологом, дерматовенерологом. Володіє методиками контурної пластики, волюметричного об'ємного 3D-моделювання, мезотерапіцєю, плазмоліфтингом. Також вводить ін'єкції краси і проводить процедуру біоревіталізації.
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Макушенко Майя Анатоліївна на Doc.ua
4.5
Майя Анатоліївна сертифікований фахівець в області дерматокосметології, ін'єкційної та апаратної косметології, проведення омолоджуючих процедур в області обличчя, шиї і волосистої частини голови
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Морозова Анастасія Ігорівна на Doc.ua
4.3
Анастасія Ігорівна спеціалізується на лікуванні всіх видів алопецій (андрогенна, дифузна, вогнищева, себорейна та ін.), захворювань шкіри, в т.ч. шкіри волосистої частини голови, порушень структури волосся і росту волосся
Лікар Трихолог Лисенко Олеся Володимирівна на Doc.ua
4.0
Лікар працює в напрямку естетичної трихології, стилю та перукарського мистецтва. Понад шість років в професії. Займається діагностикою стану шкіри голови, проводить скрабування, відновлення шкіри і структури волосся
Лікар Дерматолог, Трихолог Степанова Юлія Геннадіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дерматології, трихології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику і лікування дерматологічних захворювань, захворювань волосся. Веде прийом для пацієнтів з народження
chevron_left
Показати ще 9 Лікаріautorenew
7 8 chevron_right