Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, видаляє доброякісні новоутворення шкіри радіохвильовим методом. Виконає біоревіталізацію та мезотерапію шкіри обличчя.
Дерматокосметолог проводить діагностику шкіри обличчя. Працює з пацієнтами за індивідуальним планом лікування акне і постакне. Спеціалізується на ін'єкційній косметології, лікуванні захворювань шкіри і волосся. Проводить мезотерапію, біоревіталізацію, корекцію мімічних зморшок і контурну пластику
Лікар дерматовенеролог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри та волосся у дорослих та дітей з народження. Також лікар проводить дерматоскопію, видалення новоутворень шкіри методами: радіохвильовий, кріодеструкція.
Наталя Михайлівна є передовим фахівцем в області лазерних технологій в косметології, має сертифікати на роботу по ін'єкційним методикам, володіє технологією біоармірованія (мезоніті), також проводить мезотерапію, плазмоліфтинг і ряд інших естетичних процедур.
Яніна Олександрівна спеціалізується на лікуванні проблемної шкіри, пігментації, алопеції. Проводить мезотерапию, біоревіталізацію, біореволюметрію, контурну пластику, процедури лазерної та апаратної косметології, епіляцію, обгортання і ін.