Лікар Дерматовенеролог Кам'янська Лариса Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Кам'янська Лариса Анатоліївна

Лариса Анатоліївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматовенерологічних захворювань. Виконує кріодеструкцію, дерматоскопію. Веде прийом для дорослих і дітей
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 42 відгуки

Сергій 25 Серпень 2025
Досвідчений лікар, дуже приємне спілкування, отримали відповіді на всі свої запитання.
Данило 29 Липень 2025
Влада 21 Квітень 2025
Мені дуже все сподобалося, дуже гарна лікарка. Я ставила лікарю питання, лікар на всі питання дала відповіді, призначила гарне лікування, я задоволена візитом до лікаря
Нурай 05 Квітень 2025
Мені сподобався прийом, я задоволена, звертатимуся, дякую.
Олена 05 Березень 2025
Візит пройшов добре, нам дуже все сподобалося. Залишилися задоволені візитом у цього лікаря.
Михайло 04 Грудень 2024
Мене цілком влаштував цей прийом, дякую.
Інна 04 Жовтень 2024
Залишилась усім задоволена, дуже привітний персонал.
Маргарита 02 Жовтень 2024
Лікар дуже компетентна, прийом сподобався
Володимир 21 Серпень 2024
Залишився всім задоволений. Дуже добре пройшов візит. Лікар чудовий та висококласний спеціаліст.
16 Серпень 2024
 Загалом візит пройшов непогано. Лікар відповіла на усі мої запитання. Але не дуже сподобалося що на візит виділено якийсь визначений час, в моєму випадку це було п'ятнадцять хвилин. Якось не дуже зручно, коли тебе постійно підганяють, хочеться якось більше отримати корисної інформації. Адже це приватна клініка і за кожен візит доводиться платити не малі кошти, хотілося б що на візит виділялося більше часу.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу