Київ
Медичний центр МайДерм

Відгуки про мережу клінік Медичний центр МайДерм

Клініка
1849відгуків
add_box Алергологія Дерматологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика Флебологія ... ще
Медичний центр «MyDerm» пропонує послуги висококваліфікованих дерматологів, дерматоонкологів, трихологів, подологів, дерматовенерологів, косметологів, гінекологів, репродуктологів та УЗД-фахівців. Клініка має у своєму розпорядженні передове обладнання європейського класу для діагностування, проведення терапії захворювань нігтів, шкірного покриву, волосся, а також технології комплексного догляду зі збереження молодості
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Євгена Сверстюка, 11-Бна карті
Дніпровський м.Лівобережна
add_box Алергологія Дерматологія Трихологія Дерматовенерологія Подологія Дерматоонкологія
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Волоська, 51/27на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
286 відгуків
Варвара 13 Грудень 2024
Клініка дуже сподобалася. Всі у клініці були надзвичайно ввічливі.
Людмила 10 Грудень 2024
У клініці нас доволі чудово прийняли, прекрасно проконсультували. Надали багато вичерпної інформації, що не мало важливо з усім що потрібно було чудово допомогли.
Людмила 04 Грудень 2024
Лікар, Бражник Оксана, достатньо компетентна в моєму питанні. Все, що я хотіла, я отримала. Лікар взяла необхідні аналізи, далі будемо дивитися за результатами аналізів, записалася до лікаря на повторний прийом. Лікар виконала свою роботу на відмінно. Персонал клініки уважний, в усьому допомогли, всі умови були, гарне обслуговування.
Катерина 04 Грудень 2024
Візит пройшов чудово в даній клініці. Все було добре, дякую.
Юлія 02 Грудень 2024
Дуже відкритий персонал, професійні дії, коректні запитання, на всі свої запитання я отримала відповіді. Сухова Марина Леонідівна - чудовий лікар, енергетично легка людина для комфортного спілкування, професіонал!
Олена 01 Грудень 2024
Мене влаштував прийом, дякую.
Юлія 25 Листопад 2024
Все було досить добре в цій клініці. Візит пройшов класно.
Наталія 07 Листопад 2024
Дуже все сподобалося, всі дуже привітні, в клініці комфортно, хороші спеціалісти
Світлана 06 Листопад 2024
В клініці поставилися дуже уважно, все розказали та показали. Все, що я хотіла, я отримала, мені дуже сподобалося. Пермякова Олена Вікторівна - хороший лікар, сподобався
Віктор 25 Жовтень 2024
Персонал уважний, все чистенько.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right