Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????⚕️
Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році
Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Юліана Богданівна – лікар дерматолог-венеролог, трихолог та дерматохірург. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань волосся, включаючи різні форми алопеції, телогенове та дифузне випадання. Проводить цифрову трихоскопію, призначає необхідні обстеження та виконує ін'єкційні методики лікування (мезотерапія, плазмотерапія). Також діагностує та лікує шкірні захворювання, виконує дерматоскопію та безпечне видалення доброякісних новоутворень, у тому числі хірургічним методом.
Я - лікар-трихолог. Моя спеціалізація - лікування різних видів алопецій та інших захворювань волосистої частини голови. Мені важливо не лише знайти правильне рішення для кожної конкретної проблеми, а й забезпечити емоційну підтримку пацієнтів. Розумію, як важливо відчувати себе комфортно і впевнено під час лікування, тому завжди створюю атмосферу довіри та доброзичливості. Я за індивідуальний підхід до кожного. Використовую передові, дієві методи для діагностики і лікування своїх пацієнтів. Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую трихологічні конгреси і конференції.
Анастасія Євгенівна є фахівцем в області дерматології. Займається лікуванням захворювань шкіри обличчя, тіла і волосся, проводить видалення новоутворень. Доктор здійснює діагностику шкіри голови за допомогою тріхоскопа і виконує широкий спектр косметологічних процедур використовуючи ін'єкційні, лазерні і апаратні методики
Лікар спеціалізується на лікуванні пацієнтів із проблемною шкірою, дерматозами, бактеріальними та вірусними ураженнями шкіри, грибковими ураженнями шкіри та нігтів. Проводить дерматоскопію та видалення доброякісних утворень радіохвильовим та лазерним методами, застосовує на практиці полозмотерапію, мезотерапію для лікування шкіри та при випадінні волосся.
Тетяна Олексіївна - лікар-дерматолог, трихолог, яка займається лікуванням та діагностикою таких захворювань, як вугрі (акне), грибкові захворювання шкіри, дерматит, екзема, новоутворення шкіри (видалення папілом), псоріаз, лупа та свербіж шкіри голови, нейродерміт волосистої частини голови, пошкодження волосся, псоріаз волосистої частини голови, себорея та себорейний дерматит.