Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Алла Вікторівна Кориштенська — досвідчений сімейний лікар, який надає медичну допомогу пацієнтам різного віку. Працює за принципом індивідуального підходу та комплексного ведення здоров’я родини. Має 20 років медичної практики. Приймає у клініці на вул. Березняківській, 30Б. Освіта — НМУ ім. О.О. Богомольця.
Київ, б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)
Торончук Інна Володимирівна — терапевт, який надає комплексну медичну допомогу для пацієнтів віком від 18 років.
У межах своєї практики лікар здійснює профілактику, діагностику та лікування широкого спектру захворювань згідно з чинними стандартами первинної медичної допомоги.
Лікар спеціалізується на лікуванні хвороб в гострій і хронічній формах терапевтичного напрямку. Галина Юріївна - активний учасник семінарів, майстер-класів та конференцій
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань жіночої репродуктивної системи, веденні вагітності та збереженні жіночого здоров’я на всіх етапах життя.
Постійно вдосконалює професійні знання, бере участь у профільних конференціях, семінарах та навчальних програмах, впроваджуючи у свою практику сучасні методи діагностики та лікування відповідно до принципів доказової медицини та міжнародних протоколів.
У роботі поєднує високий професіоналізм, уважність до деталей та індивідуальний підхід до кожної пацієнтки, створюючи атмосферу довіри, комфорту та впевненості під час консультацій.
Професійне кредо
«Довіра пацієнта — найвища оцінка роботи лікаря. Уважність, професіоналізм і повага до кожної пацієнтки — основа моєї роботи».
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua