Наталія Андріївна веде амбулаторний та клінічний прийом, медичний супровід дітей з 12 років, надає консультації батькам. Проводить дослідження, пов'язані з імунодефіцитом при вірусних інфекціях, синдромом хронічної втоми.
Аліна Всеволодівна спеціалізується на діагностиці, профілактиці, лікуванні захворювань у дітей, пріоритетні напрямки діяльності лікаря - спостереження за дітьми першого року життя, гастроентерологія і кардіологія. Веде прийом як дітей, так і дорослих з різного роду патологіями. Регулярний учасник тематичних науково-практичних конференцій
Доктор спеціалізується на сімейній медицині і педіатрії. Займається лікуванням дорослих і дітей. Лікує такі захворювання, як: грип, пневмонія, ГРВІ, отит, цистит, кір, дерматит, алергія, ангіна, бронхіт
Лікар-педіатр, займається патронажем новонароджених, веденням дітей до року. Проводить лікування алергічних дерматитів, розладів травлення, інфекцій дихальних шляхів, а також лікування часто хворіючих дітей. Надає консультації щодо вигодовування дітей до 1 року.
Вікторія Миколаївна невролог вищої категорії, рефлексотерапевт. Веде прийоми дорослих і дітей від 12 років. Лікар спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних захворюваннях головного мозку. Проводить терапію психосоматичних патологій, консервативну терапію при патології міжхребцевих дисків і остеохондрозі хребта, реабілітацію після інсультів. Надає допомогу в лікуванні епілепсії і ДЦП
Сімейний лікар, педіатр. Займається діагностуванням, лікуванням та контролем за одужанням пацієнтів. Соломія Ігорівна компетентна у лікуванні хвороб дихальної, судинної, сечовидільної системи, гострих респіраторних захворювань, різноманітних алергій.
Сімейний лікар, лікар загальної практики. Лікує захворювання ЛОР-органів, дихальної системи, ендокринні патології, захворювання сечової системи, травної системи та інші. Активно підвищує свою кваліфікацію на семінарах та курсах з нефрології, гастроентерології, алергології.
Лікар займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної і серцево-судинної систем. На прийомі підбирає і складає індивідуальні схеми лікування та профілактики, веде пацієнтів з аритмією, артеріальною гіпертензією, які перенесли інфаркт або інсульт, хворих на цукровий діабет
Тетяна Борисівна - терапевт вищої категорії, спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань органів дихальної, серцево-судинної, травної та неврологічної системи. Здійснює первинний огляд пацієнта, призначення та інтерпретацію аналізів