Яна Миколаївна — лікар загальної практики-сімейної медицини. Займається лікуванням ГРЗ, грипу, отиту, риніту, тонзиліту, фарингіту, трахеїту, бронхіту, дерматиту, холециститу та ін.
Має досвід роботи дільничним педіатром в поліклініці і приватній клініці. Надає консультації для дітей від немовлят до 18 років. Також консультації на виїздах невідкладної швидкої допомоги в приватній клініці. Має досвід роботи в дитячих оздоровчих центрах
Аліна Ігорівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні терапевтичних, кардіологічних, пульмонологічних, нефрологічних, гастроентерологічних, ревматологічних хворих. Веде дітей з народження. Консультує з питань вакцинації.
Олексій Миколайович має досвід ведення пацієнтів з гострими і хронічними патологіями різної етіології. Веде також прийом дітей з народження - надає повний цикл супроводу, включаючи вакцинацію і профілактику найбільш поширених захворювань
Лікар проводить консультування, діагностування захворювань дорослих і маленьких пацієнтів з призначенням індивідуальної схеми лікування. У пріоритеті лікувальної практики Оксани Володимирівни - захворювання дихальних шляхів, гіпертонічна хвороба, серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу
Ольга Степанівна - доктор медичних наук, заслужений лікар України, терапевт вищої категорії. Приймає дітей і дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить амбулаторне спостереження за пацієнтами в сім'ї, медичний супровід дітей з 3 років, підбір індивідуальних схем лікування хронічних захворювань, профілактичний огляд і рекомендації щодо здорового способу життя
Тетяна Іванівна сімейний лікар вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань в кардіології, гастроентерології, дихальних шляхів. Розшифровує ЕКГ, рентгенограму, лабораторні дослідження. Приймає дітей і дорослих всіх вікових груп.