Лікар спеціалізується на сімейній медицині, займається лікуванням широкого спектру внутрішніх захворювань дорослих пацієнтів і дітей. Олена Георгіївна надає діагностичну, консультативну, амбулаторно-поліклінічну допомогу в сфері терапії інфекційних хвороб, гастроентерології, шлунково-кишкових та інших патологій. Проводить розшифровку і аналіз ЕКГ, лабораторних досліджень
Наталія Миколаївна - фахівець, який веде прийом пацієнтів із захворюваннями різного рівня складності і характеру походження. Також крім компетенції у професійній діяльності цей лікар володіє викладацьким досвідом в галузі медицини
Спеціаліст в області терапії, сімейної медицини, ультразвукової діагностики. Сімейний лікар 2-ї категорії.
Лікар-сонолог. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, сечовидільної, серцево-судинної, травної систем; є співавтором 10 наукових статей, 23 тез, 5 методичних рекомендацій.
Лікар надає допомогу при терапевтичних невідкладних станах (приступ стенокардії, інфаркт міокарда, загострення бронхіальної астми, ниркові і печінкові коліки, гіпертермія, гіпоглікемія) і лікує захворювання внутрішніх органів (синусит, тонзиліт, бронхіт і т.д.).
Сімейний лікар, черговий лікар стаціонару, стаж роботи становить більше 10 років. Спеціаліст в комплексному аналізі здоров'я пацієнта, підбору схеми лікування туберкульозу, стенокардії, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця та інших хвороб.
Володіє методиками проведення фізікальної (огляду) та інструментальної діагностики (проведення отоскопії, ФГДС, ЕКГ, УЗ-досліджень, офтальмоскопії, риноскопії). Доктор Курушкін становить план вакцинації, він надає консультаційні послуги щодо зміни способу життя пацієнта, розробляє план дієтичного харчування, підбирає фіз. навантаження.
Комунікабельність та емпатія; відповідальність та пунктуальність; стресостійкість та вміння приймати рішення в екстрених ситуаціях; вміння працювати в КОМАНДІ
Марія Василівна використовує комплексний підхід до аналізу здоров'я пацієнтів, проводить амбулаторне обстеження, призначає необхідні аналізи і профілактичні заходи, становить плани лікування при захворюваннях терапевтичного профілю