Галина Володимирівна проводить профілактичний огляд пацієнта і складання індивідуальної програми профілактичних обстежень, лікування гострих захворювань терапевтичного профілю, а також загострень хронічних хвороб внутрішніх органів. Приймає дорослих і дітей з 3 років
Ольга Володимирівна, лікар-терапевт і сімейний лікар з великим стажем і досвідом роботи, займається розробкою індивідуального лікування захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, а також проводить консультування з приводу кардіологічних захворювань, використовуючи новітні діагностичні методи.
Доктор Шевель Н. Н. є терапевтом. Робить первинний огляд, призначає аналізи, систематизує і аналізує їх показники. Розробляє медикаментозні і процедурні курси при респіраторних хворобах, шлункових і серцевих патологіях, пр. Микола Миколайович виконує ЕКГ, систематично спостерігає «хронічних» пацієнтів
Олексій Анатолійович - провідний фахівець в сфері сімейної медицини. Доктор займається в основному профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань систем і органів у дітей (з моменту народження) і дорослих.
Олександр Григорович веде прийом дітей (від 10 років) та дорослих. Спеціалізується на загальній практиці – сімейній медицині. Займається діагностуванням та лікуванням захворювань органів дихання, хвороб серцево-судинної системи, патологій органів шлунково-кишкового тракту, захворювань сечовидільної системи, хвороб системи крові, порушень обміну речовин та ін
УЗ-фахівець, сімейний лікар. Проводить ультразвукове дослідження і дуплексне сканування нирок, органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної і молочних залоз, бронхіоціфальних судин.
Лікар-педіатр, сімейний лікар, у спілкуванні з пацієнтом дотримується принципу глибокого розгляду процесу індивідуального консультування, при лікуванні захворювань одночасно враховує біопсихосоціальні аспекти життя пацієнта.
Лікар невідкладної допомоги, сімейний лікар першої категорії. Займається діагностикою, веденням і лікуванням різних захворювань травної, дихальної, серцево-судинної систем і інфекційних захворювань на дому.
Лікар, кандидат медичних наук Аліфер Ольга Олександрівна, має значний досвід роботи в області сімейної медицини та терапії. Професійно проводить консультативні прийоми і лікування таких захворювань як ГРВІ, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, ішемічна хвороба серця і багато іншого.