Олексій Анатолійович - провідний фахівець в сфері сімейної медицини. Доктор займається в основному профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань систем і органів у дітей (з моменту народження) і дорослих.
Олександр Григорович веде прийом дітей (від 10 років) та дорослих. Спеціалізується на загальній практиці – сімейній медицині. Займається діагностуванням та лікуванням захворювань органів дихання, хвороб серцево-судинної системи, патологій органів шлунково-кишкового тракту, захворювань сечовидільної системи, хвороб системи крові, порушень обміну речовин та ін
УЗ-фахівець, сімейний лікар. Проводить ультразвукове дослідження і дуплексне сканування нирок, органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної і молочних залоз, бронхіоціфальних судин.
Лікар-педіатр, сімейний лікар, у спілкуванні з пацієнтом дотримується принципу глибокого розгляду процесу індивідуального консультування, при лікуванні захворювань одночасно враховує біопсихосоціальні аспекти життя пацієнта.
Лікар невідкладної допомоги, сімейний лікар першої категорії. Займається діагностикою, веденням і лікуванням різних захворювань травної, дихальної, серцево-судинної систем і інфекційних захворювань на дому.
Лікар, кандидат медичних наук Аліфер Ольга Олександрівна, має значний досвід роботи в області сімейної медицини та терапії. Професійно проводить консультативні прийоми і лікування таких захворювань як ГРВІ, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, ішемічна хвороба серця і багато іншого.
Олена Олександрівна – сімейний лікар, кардіолог. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного, педіатричного та кардіологічного профілів. Здійснює прийом дорослих та дітей. Лікує синусит, бронхіт, пневмонію, гострі респіраторні вірусні інфекції, артеріальну гіпертензію, аритмію, стенокардію, анемію та гастрит.
Прихильник доказової медицини з використанням сучасних міжнародних протоколів лікування. Має високу компетентність у питаннях вакцинації, як за календарем щеплень, так і в разі порушень графіку. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Постійно підвищує свою кваліфікацію та є активним учасником професійних спільнот, зокрема Української гастроентерологічної асоціації, що дозволяє залишатися в курсі новітніх досягнень та методів лікування.