Лікар загальної практики – сімейної медицини та ендокринолог. Працюю з пацієнтами комплексно: від профілактики до діагностики й лікування загальнотерапевтичних та ендокринних станів. Веду онлайн-прийом, орієнтуюсь на доказову медицину та індивідуальний підхід.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Катерина Віталіївна — лікар-терапевт та фахівець ультразвукової діагностики, яка проводить консультації дорослим і виконує широкий спектр УЗД-досліджень дорослим та дітям від 10 років. Спеціалізується на діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів, забезпечуючи уважний підхід, точну діагностику та професійний супровід пацієнтів на кожному етапі обстеження й лікування.
Лікар загальної практики та сімейної медицини, нутриціолог. Працюю в доказовому підході: допомагаю зрозуміти причини симптомів, покращити самопочуття, відновити енергію та налагодити харчування. Комплексно підходжу до здоров’я від профілактики до лікування.
Лікар Сіхарулідзе спеціалізується на діагностиці та лікуванні субфебрилітету, лихоманки неясного генезу, цирозу печінки, герпетичних / TORCH-інфекцій, лімфаденопатії, вірусних гепатитів та інших хвороб
Спеціалізується на сімейній медицині і фтизіатрії. Лікар займається постановкою всіх видів ін'єкцій, веде спостереження за вагітними, надає швидку медичну допомогу, проводить допуск до профілактичних щеплень, передрейсовий огляд водіїв. Є володарем грамоти Міністерства охорони здоров'я України за високий професіоналізм
Кислова О.Л. є кваліфікованим лікарем сімейної практики, які займаються комплексним підтриманням і турботою про здоров'я пацієнта і його сім'ї. Ольга Леонідівна здійснює диспансеризацію, надає консультативну, амбулаторно-поліклінічну, санітарно-просвітницьку допомогу в сфері терапії шлунково-кишкових, бронхолегеневих, серцево-судинних, ниркових та інших патологій.
Є фахівцем з педіатрії, гастроентерології, дитячої анестезіології, сімейної медицини. Даний фахівець компетентний у питаннях лікування хвороб інфекційної природи, спостереженні дітей з народження, складанні карти щеплень.