Київ
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець, Ендокринолог, Сімейний лікар Демянец Сергій Олександрович на Doc.ua
4.8

Відгуки про Демянец Сергій Олександрович

Сергій Олександрович активно практикує ведення пацієнтів терапевтичного, ревматологічного і педіатричного профілів. Спеціалізується на сучасних методах діагностики та лікування захворювань в кардіології та гастроентерології, володіє знаннями надання невідкладної допомоги пацієнтам, що надходять в екстреному порядку. Має досвід роботи в палаті інтенсивної терапії. Здійснює прийом дітей, як фахівець загального профілю з одного року
4.8
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 38 відгуків

Наталія 29 Листопад 2024
Лікар стійко все пояснював, не було багато запитань по призначення та по лікуванню, все гарно пояснив по моїй хворобі. Все пройшло чудово
Олена 07 Жовтень 2024
Ольга 17 Серпень 2024
Лікар компетентний, не формальний, зацікавлений у підсумку лікування і його якості. Я задоволена лікарем
Ангеліна 04 Липень 2024
Хороший лікар, все добре було. Візит пройшов чудово.
Володимир 02 Липень 2024
Швидко, вчасно, отримав бажане.
Анжеліка 11 Червень 2024
Візитом задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, наразі вже вилікувалася, рекомендації допомогли. дякую.
Аліна 08 Червень 2024
 Лікар дуже сподобався. Ще обов'язково буду звертатися до цього лікаря за додатковими консультаціями.
Юлія 26 Квітень 2024
Візитом залишилась цілком задоволеною.
Анастасія 02 Квітень 2024
Лікар досить кваліфікований, тому прийом мене влаштував на сто відсотків, дякую.
Вікторія 12 Березень 2024
Лікар сподобався, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ