Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Педіатр Яременко Ірина Павлівна на Doc.ua
Лікар-педіатр займається консультуванням по грудному вигодовуванню, по прикорму, складає індивідуальний графік вакцинації. З метою діагностики та лікування захворювань у дітей проводить такі процедури, як аускультація, перкусія, пальпація, отоскопія, промивання сірчаних пробок. Лікує риніт, фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонію
Лікар Педіатр Самошина  Надія  Вікторівна на Doc.ua
Надія Вікторівна – лікар-педіатр вищої категорії зі стажем роботи 33 роки. Спеціалізується на консервативному лікуванні захворювань дітей та підлітків віком від 0 до 18 років. Також лікар здійснює патронаж дітей до року, проводить профілактику захворювань дітей раннього віку, проводить вакцинацію відповідно до календаря профілактичних щеплень.
Лікар Педіатр Чемерис Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар-педіатр, в своїй лікарській практиці займається профілактикою і лікуванням інфекційних, гострих і хронічних, соматичних захворювань у дітей.
Лікар Педіатр Фірсова Лаура Самвелівна на Doc.ua
Лаура Самвеловна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, Лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Лікар Гастроентеролог, Педіатр, Фізіотерапевт Спекторенко Катерина Євгеніївна на Doc.ua
Спекторенко Катерина Євгенівна має досвід роботи педіатром більше 15 років, а також надає консультації з грудного вигодовування більше 10 років. Дотримується таких пріоритетів у своїй роботі: ведення пацієнтів від народження до повноліття, мінімальне застосування лікарських препаратів і медичного втручання, індивідуальний підхід. Проводить консультації для діток до року: догляд, грудне вигодовування, прикорм, вакцинація, загартовування і інше. Кожні п'ять років проходить стажування по педіатрії.
Лікар Педіатр Попович Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Світлана Михайлівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до маленьких пацієнтів.
Лікар Педіатр Стрюкова Євгенія Сергіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Євгенія Сергіївна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, доктор використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Лікар Педіатр, Лікар функціональної діагностики Савінова Наталія Сергіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Наталя Сергіївна - кваліфікований фахівець з питань лікування захворювань у дітей. Проводить комплексну профілактику патологій різного рівня складності і характеру походження, шляхом поєднання діагностичних і лікувальних методик. Проводить вакцинопрофілактику. Приймає дітей від 0 до 18 років
Лікар Педіатр Шестакова Анастасія Олегівна на Doc.ua
Доктор лікує такі захворювання, як: ГРВІ, кишкові інфекції, пневмонія, кашлюк, кір, вітряна віспа
Лікар Педіатр Самофал Юлія Євгеніївна на Doc.ua
Лікар проводить профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років, надає консультації з харчування дітей та підлітків від 0 до 18; консультує з питань грудного вигодовування. Допомагає в складанні індивідуальних графіків вакцинації, крім того проводить профілактичні щеплення. Лікує основний спектр захворювань у дітей