Сімейний лікар, педіатр. Займається діагностуванням, лікуванням та контролем за одужанням пацієнтів. Соломія Ігорівна компетентна у лікуванні хвороб дихальної, судинної, сечовидільної системи, гострих респіраторних захворювань, різноманітних алергій.
Лікар-педіатр, неонатолог. Веде прийом пацієнтів самого раннього віку, здійснює лікування захворювань органів дихання. Спеціаліст виконує забір аналізів і планові вакцинації.
Лікар-педіатр вищої категорії, лікар-кардіолог. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань у дітей всіх вікових груп. Крім того, веде медичний нагляд за часто хворіючими дітьми. Готує маленьких пацієнтів до дитячого садку і школи.
Лікар-педіатр (перша категорія), лікує інфекційні хвороби, гельмінтози, травні розлади у дітей. Також займається терапією хвороб органів дихання і герпетичних інфекцій. Проводить консультації щодо дитячого харчування, вакцинації, здійснює оформлення документації в дитячий садок і школу.
Лікар-педіатр проводить діагностику, консультування та лікування захворювань пацієнтів дитячого та підліткового віку. Спеціалізується в лікуванні хвороб сфери пульмонології, гастроентерології, нефрології. У Наталії Борисівни практичний досвід роботи в педіатрії більше 20 років.
Олександр Орестович веде патронаж пацієнтів до 1 року, часто і тривало хворіють дітей. Проводить терапію хвороб шлунково-кишкового тракту, гострих респіраторних патологій, лікування паразитарних захворювань. Розбирає складні діагностичні випадки.
Кваліфікований лікар здійснює діагностику та лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку з широким спектром захворювань. Олена Володимирівна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (в т.ч. індивідуальний підбір дієт), інфекційних захворювань, дитячої алергології, респіраторної патології у дітей (гостра і хронічна)
Дитячий лікар займається лікуванням функціональних порушень органів травлення у дітей раннього віку, веденням амбулаторного прийому дітей від 0 до 18 років, наданням лікувальної допомоги на дому, наданням невідкладної допомоги при загрозливих станах дітям і підліткам до 18 років, проводить профілактичні огляди дітей і школярів, визначення тактики імунопрофілактики дітей з індивідуальними особливостями здоров'я, веде здорових дітей
Педіатр вищої категорії, становить індивідуальні програми фізичної реабілітації. Веде дітей першого року життя (з періоду народження), консультує щодо особливостей догляду, психомоторного розвитку, вигодовування, вакцинації