Є фахівцем з педіатрії, гастроентерології, дитячої анестезіології, сімейної медицини. Даний фахівець компетентний у питаннях лікування хвороб інфекційної природи, спостереженні дітей з народження, складанні карти щеплень.
Доктор Войлова Е.Л. надає кваліфіковану педіатричну допомогу, здійснює ефективну терапію дитячих інфекцій, патологій бронхолегеневої системи, органів травлення та інших захворювань у дітей, включаючи синдром циклічної блювоти.
Лікар педіатр, дитячий гастроентеролог, досвід роботи якого складає більше 15 років. Успішно лікує такі захворювання, як бронхіальна астма, бронхіт, жовтяниця, гастрит, панкреатит, коліт і ін.
Катерина Михайлівна спостерігає дітей з хронічною алергопатологією, астмою, хронічним бронхітом, часто хворіючих дітей, дітей з іншими хронічними захворюваннями. Також Катерина Михайлівна є фахівцем з специфічної імунотерапії алергії і використання спелеотерапії в лікування пульмонологічної патології
Олена Павлівна займається спостереження дітей різних вікових груп, консультуванням з питань вигодовування та харчування більш старших дітей, корекцією різних простудних, травних захворювань, патологічних процесів в системі сечовиділення, атопічного дерматиту, дисбактеріозу.
Семенюк Галина Василівна лікар-педіатр вищої категорії. Вона діагностує і лікує захворювання дитячого та підліткового віку, а також надає послуги невідкладної допомоги.
Володимир Іванович проводить оцінку, діагностику та терапію функціонального стану у дітей на першому році життя. Займається лікуванням респіраторних, інфекційних хвороб, консультуванням з грудного вигодовування.
Дитячий лікар-алерголог, гастроентеролог і педіатр, веде прийом дітей з народження до 18 років. Спеціалізується на лікуванні алергічних захворювань, гострих і хронічних захворюваннях органів дихання, травлення, сечовидільної системи