add_box Неврологія Психіатрія Реабілітологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр проводить консультування, лікування та реабілітацію дітей та дорослих з органічними ураженнями центральної нервової системи, ДЦП, розладами аутистичного спектру, затримками розвитку та соціальної адаптації. Досвідчені лікарі, довіра до яких підтверджена роками медичної практики. Вони підбирають пацієнтам оптимальні схеми лікування з урахуванням показань та фінансових можливостей пацієнта і призначають лише ті дослідження, які необхідні у даній клінічній ситуації.
Нам все дуже сподобалося в цій клініці. Візит пройшов чудово.
Ірина 26 Вересень 2024
Клініка нам дуже сподобалася, все було чудово.
Людмила 27 Липень 2024
Клініка гарна, візитом задоволена
Денис 08 Червень 2024
Все дуже сподобалося у цій клініці. При потребі будемо звертатися саме у цю клініку.
Тимофій 20 Травень 2024
Клініка дуже хороша, завжди нагадують о прийомі, сервіс хороший, ніяких зауважень не було, ми задоволені візитом
Анна 04 Травень 2024
Деякі речі не продумані у цьому центрі. Наприклад якщо потрібно поговорити лікарю з батьками на одинці, так щоб дитина не чула їхньої розмови. Дитині просто нема куди подітися, ось якби була окрема дитяча кімната, було б набагато зручніше. Ось це мені не сподобалося, а так загалом все було нормально у цьому медичному центрі.
Ольга 20 Квітень 2024
Нам дуже сподобалася дана клініка.
Олександр 16 Квітень 2024
Дуже комфортно було у цій клініці. Персонал у клініці надзвичайно привітний та прекрасний. Допомогли нам з усім розібратися, відповіли на усі наші запитання. Загалом все дуже добре було у цій клініці.
Вікторія 06 Квітень 2024
Все сподобалося у цьому центрі. Було комфортно, всі дуже уважні та вміють вислухати. Добре все пояснили.