Людмила Вікторівна - кваліфікований педіатр, що займається профілактикою і лікуванням захворювань раннього дитячого віку. Здійснює ведення пацієнтів перших років життя, проводить консультативний прийом, групові заняття та індивідуальні консультації для батьків з основ медичної грамотності, розвитку новонароджених
Олена Іванівна - провідний педіатр медичного центру "Особливий", спостерігає немовлят, займається питаннями вигодовування/харчування, вакцинації, підбирає дієтичне харчування при урологічних патологіях (нирки, сечовий міхур), проводить діагностику і терапію простудних, травних розладів і т.д
Лікар педіатр. Спеціалізується на лікуванні бронхолегеневої системи у дітей. Проводить профілактичні огляди, патронаж дітей до 1 року. Розробляє індивідуальний графік при порушенні календаря щеплень. Проводить вакцинацію всіх вікових груп.
Сергій Валерійович лікар-педіатр, дитячий гастроентеролог, проводить консультації, збір анамнезу, призначення лікування, контроль за процесом одужання, невідкладну допомогу в разі необхідності. Лікує патології дихальної систем, ЛОР-органів, алергію у дітей.
Дитячий гастроентеролог і педіатр, досвідчений фахівець зі спостереження діток з порушеннями в травній системі, інфекційними патологіями, запаленнями слизової рота, бронхолегеневі захворювання та їх ускладнення. Лікар консультує батьків з дітьми раннього віку з питань вигодовування, турботи і розвитку. Також проводить профілактичну вакцинацію.
Тетяна Володимирівна спеціалізується на лікування дітей і дорослих із захворюваннями в хронічній або гострій формі виключно за допомогою гомеопатії і веде свою практику в якості сімейного лікаря. Завдяки великому досвіду роботи з новонародженими і грудними дітьми проводить консультації зі спостереження за розвитком малюків. Тетяна Володимирівна - автор 3 публікацій по темі гомеопатії, учасник багатьох міжнародних і вітчизняних форумів, з'їздів з класичної гомеопатії.
Лікар спеціалізується на педіатрії та нефрології. Займається лікуванням таких захворювань, як: ангіна, грип, пневмонія, цистит, кропив'янка, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба
Професійна сфера інтересів Оксани Валентинівни – проведення ультразвукового дослідження щитовидки, нирок, тазостегнових суставів, черевної порожнини, сечового міхура. Також проводить процедуру нейросонографії
Лікар педіатр, дитячий дерматовенеролог Тетяна Леонідівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, отоскопію, дерматоскопію, огляд шкіри лампою Вуда, взяття біологічного матеріалу (зішкріб шкіри, нігтів, волосся) для мікроскопічних і бактеріальних досліджень та ін.