Понад дев'ять років доктор спеціалізується на лікуванні інфекційних захворювань, порушень шлунково-кишкового тракту. Має значний досвід роботи з новонародженими і усиновленими дітьми. Крім цього Оксана Володимирівна працювала дитячим гастроентерологом, є хорошим фахівцем у сфері сімейної медицини. Навчалася і працювала в Європі - брала участь в міжнародному проекті з удосконалення лікарських навичок в Страсбурзі, Франція.
Олексій Миколайович має досвід ведення пацієнтів з гострими і хронічними патологіями різної етіології. Веде також прийом дітей з народження - надає повний цикл супроводу, включаючи вакцинацію і профілактику найбільш поширених захворювань
Юлія Вікторівна дитячий невролог, педіатр. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Проводить лікування дітей з затримкою моторного розвитку і розвитку мови, лікування порушень сну у дітей, занепокоєння, гіперактивності, тиків, нетримання сечі, головного болю та виявлення проблем і порушень в розвитку дитини до року.
Наталя Олегівна займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих захворювань. Спеціалізується на лікуванні ГРВІ, бронхіту, атопічного дерматиту, захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Консультує з питань вакцинації та вигодовування
Іліна Ігорівна - лікар загальної практики - сімейної медицини. Проводить консультативний прийом, вакцинацію дітей, складання індивідуального календаря щеплень, профогляди у дітей різних вікових груп, отоскопію
Лікар педіатр. Спеціалізується на динамічному спостереженні за дітьми 1-го року життя; медичному нагляді дітей дошкільного та шкільного віку; диспансеризації хронічних хворих; організації раціонального вигодовування та догляду за дітьми раннього віку; визначенні тактики проведення профілактичних щеплень; наданні невідкладної допомоги; веденні медичної документації; медичному супроводі дітей від народження до 18 років.
Сільвія Юліївна бере активну участь в гомеопатичних конгресах і форумах, володіє методикою іридодіагностики, є кваліфікованим гомеопатом, фахівцем з народної і нетрадиційної медицини.