Ольга Юріївна спеціалізується на наданні невідкладної допомоги дітям, патронажі новонароджених і дітей першого року життя. Лікар проводить профілактичні огляди дітей до року, здійснює підтримку грудного вигодовування, введення прикорму за віком, огляди для школи і дитячого садка. Працювала в швидкої допомоги в складі педіатричної бригади. Має другу вищу освіту за фахом - психологія
Висококваліфікований фахівець в області педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дитячих захворювань, патронажем новонароджених, а також оформленням різної документації (Оформлення дитини в дитячий сад, школу, табір і т. д.).
Ніна Андріївна займається спостереженням дітей до 1-го року, стежить за функціональним станом у дітей, проводить вакцинацію дітей і дорослих пацієнтів. Лікує такі захворювання: бронхіт, ГРВІ, гастрит, тонзиліт і т.д.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, пальпацію, перкусію, аускультацію, отоскопію, фарингоскопію, пульсоксиметрію, тонометрію, призначення лікування, контроль за ходом терапії, катетеризацію сечового міхура, встановлення газовідвідної трубки
Лікар педіатр. Спеціалізується на лікуванні дитячих захворювань. Займається веденням амбулаторного прийому, проводить імунопрофілактику, консультування з питань правильного догляду за дітьми та їх вигодовування. Займається лікуванням бронхіту, грипу, дисбактеріозу, коліту, риніту, ОРЗ і ін.
Серед пріоритетних напрямків роботи Юлії Анатоліївни - індивідуальна розробка спеціальних графіків вакцинації малюків, всебічне медичне супроводження новонароджених, спостереження за розвитком дітей дошкільного віку.
Марія Олександрівна проводить діагностику і лікування інфекційних захворювань, респіраторної системи і т.д. Консультує з питань: грудного вигодовування, вакцинації та догляду за новонародженими. Має досвід виходжування недоношених немовлят з важкими перинатальними патологіями.
Лікар-педіатр займається діагностикою та лікуванням соматичних захворювань у дітей, зокрема: гострих респіраторних захворювань (риніт, фарингіт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонія), захворювань органів травлення, гострих захворювань сечовидільної системи та ін.
Діагностика інфекційних захворювань, соматичних захворювань з підбором індивідуального лікування. Ведення дітей з моменту народження, ведення часто хворіючих дітей, консультативна допомога в питаннях вакцинації, вигодовування грудьми, догляду за дітьми до року. Досвід роботи у відділенні молодшого дитинства, соматичному відділенні педіатричного стаціонару.