Іванна Миколаївна веде прийом дітей від 0 до 18 років. Лікар оцінює фізико-психічний стан дитини, веде контроль розвитку, виключаючи відхилення, організовує імунопрофілактику і протиепідемічні заходи. Займається лікуванням інфекційних захворювань, алергічних захворювань, розладів травлення, захворювань ЛОР-органів і сечової системи
Юлія Вікторівна дитячий невролог, педіатр. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Проводить лікування дітей з затримкою моторного розвитку і розвитку мови, лікування порушень сну у дітей, занепокоєння, гіперактивності, тиків, нетримання сечі, головного болю та виявлення проблем і порушень в розвитку дитини до року.
Спеціаліст володіє сучасними знаннями в педіатрії, має унікальний підхід до дітей будь-якого віку. Консультує пацієнтів від 0 до 18 років і їх батьків в питаннях догляду, вакцинації та харчування. Доктор займається лікуванням захворювань органів шлунково-кишкового тракту і дихання.
Доктор є кваліфікованим педіатром з багаторічним стажем. Веде спостереження за фізичним і нервово-психічним розвитком дітей першого року життя. Надає невідкладну і екстрену допомогу пацієнтам, консультує з питань імунопрофілактики та вакцинації
Олена Арнольдівна лікар педіатр, який керується принципами індивідуального підходу до кожної дитини і принципами доказової медицини у виборі тактики лікування.
Доктор проводить діагностику і лікування різних захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, дитячих інфекційних захворювань. Веде прийом пацієнтів від народження до повноліття. Консультує батьків з питань профілактики захворювань та вакцинації
Світлана Миколаївна лікар педіатр. Проводить огляд, консультацію, вакцинацію, спостереження дітей до 1 року. Лікує гастропатології, захворювання дитячого віку, ЛОР-захворювання, алергологічні, інфекційні, органів шлунково-кишкового тракту, нутритивний статус.
Елена Александровна – высококвалифицированный детский врач, национальный эксперт по грудному вскармливанию, доцент. Располагает значимым опытом сотрудничества с зарубежными организациями здравоохранения. Имеет знания и навыки по уходу за новорожденными. Осуществляет консультирование беременных по вопросам развития младенца. Является национальным экспертом по вскармливанию.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань дитячого і підліткового віку. Доктор веде спостереження за вакцинацією дітей. У Наталії Олександрівни практичний досвід роботи в педіатрії більше 25 років