Світлана Євгенівна веде прийом пацієнтів від народження до 18 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи, інфекційних дитячих захворювань. Проводить патронаж новонароджених. Складає і проводить вакцинацію за індивідуальним графіком
Тетяна Петрівна проводить амбулаторний прийом дітей з народження до 18 років. Консультує з питань догляду, харчування, профілактики та лікування дітей. Займається лікуванням гострих респіраторних захворювань, дитячих інфекційних захворювань, функціональних розладів шлунково-кишкового тракту, захворювань ЛОР-органів, захворювань сечовидільної системи. виконує вакцинопрофілактику
Лікар генетик, спеціалізується на лікуванні та профілактиці таких хвороб, як гемофілія, синдром Дауна, аутизм, альбінізм, таласемія, гермафродитизм, синдром Шерешевського-Тернера та ін. Призначення схеми лікування проводить тільки після огляду пацієнта, а також повного вивчення історії хвороби.
Наталія Михайлівна займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань нервової системи дітей. Проводить консультації з питань вакцинопрофілактики, діагностики, лікування захворювань в амбулаторних умовах. Веде дітей першого року життя, консультує щодо особливостей догляду, психомоторного розвитку, вигодовування дітей
Світлана Михайлівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до маленьких пацієнтів.
Лікар-педіатр, сімейний лікар, у спілкуванні з пацієнтом дотримується принципу глибокого розгляду процесу індивідуального консультування, при лікуванні захворювань одночасно враховує біопсихосоціальні аспекти життя пацієнта.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань ЛОР органів, дихальної системи, інфекційних хворобах. Більше 10-ти років Надія Миколаївна працювала на дитячій невідкладній допомзі. Практикувала свої навички в Варшаві і Лівії.
Світлана Миколаївна займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей. Проводить патронаж дітей до 1 року, вакцинацію дітей, консультації з питань догляду, харчування, профілактики захворювань
Катерина Олександрівна постійно вдосконалює свої знання і досвід, на постійній основі відвідує семінари, конференції та тренінги. Доктор займається лікуванням захворювань травлення, дихальних шляхів, ЛОР-патологій, алергічних реакцій і т.д.