Ольга Ігорівна діагностує і лікує алергічні захворювання у маленьких пацієнтів. Лікар спостерігає дітей з хронічними алергічними захворюваннями, хворобами дихальної системи. У лікаря комплексний підхід в діагностуванні захворювання з призначенням відповідної індивідуальної схеми лікування
Дитячий гастроентеролог, педіатр, має вищу категорію, володіє сучасними методами діагностики і лікування хвороб шлунково-кишкового тракту, застосовує фітотерапію, дає поради з приводу харчування дітей (у тому числі при необхідності підбору замінників грудного молока).
Мар'яна Василівна спеціалізується на комплексному педіатричному спостереженні за дітьми з народження. Займається терапією загальнотерапевтичних захворювань, респіраторних, інфекційних хвороб.
Марія Євгенівна - педіатр-неонатолог, імунолог-алерголог. Лікар спеціалізується на терапії новонароджених і дітей раннього віку. Крім того. Марія Євгенівна - автор 150 наукових робіт і статей, 5 патентів. За алергології та імунології приймає не тільки дітей, а й дорослих.
Марія Миколаївна - кваліфікований педіатр, проводить діагностику, лікування і профілактику дитячих хвороб, надає поради батькам з фізичного розвитку здорових дітей
Сергій Олександрович - дипломований лікар, який спеціалізується на педіатрії, терапії, імунології, ендокринології, озонотерапії і біологічній медицині. Займається лікуванням хронічних бактеріальних, вірусних, грибкових і паразитарних інфекцій
В'ячеслав Вікторович спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних захворювань у дітей. Займається лікуванням захворювань травного тракту, шкірного покриву, захворювань дихальної і серцево-судинної системи
Лікар-педіатр з багаторічним досвідом роботи виконує лікування неускладнених дитячих хвороб і спостерігає за формуванням імунної системи дітей. Консультує з харчування та розвитку дітей будь-якого віку. Успішно лікує вірусні захворювання, хвороби очей і вуха, захворювання органів дихання і травлення, хвороби шкіри.
Лікар-педіатр, спеціаліст з нутриціології ( «гігієна харчування»), напрямки діяльності якого виглядають наступним чином: ведення дітей до 18 років, вакцинація, корекція харчування, лікування харчової алергії, а також соматично-ослаблених дітей
Лікар займається лікуванням захворювань внутрішніх органів і систем (сечовидільної, дихальної, серцево-судинної, шлунково-кишкового тракту), також консультує молодих мам з питань вигодовування, турботи і розвитку дітей