В'ячеслав Вікторович спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних захворювань у дітей. Займається лікуванням захворювань травного тракту, шкірного покриву, захворювань дихальної і серцево-судинної системи
Лікар-педіатр з багаторічним досвідом роботи виконує лікування неускладнених дитячих хвороб і спостерігає за формуванням імунної системи дітей. Консультує з харчування та розвитку дітей будь-якого віку. Успішно лікує вірусні захворювання, хвороби очей і вуха, захворювання органів дихання і травлення, хвороби шкіри.
Лікар-педіатр, спеціаліст з нутриціології ( «гігієна харчування»), напрямки діяльності якого виглядають наступним чином: ведення дітей до 18 років, вакцинація, корекція харчування, лікування харчової алергії, а також соматично-ослаблених дітей
Лікар займається лікуванням захворювань внутрішніх органів і систем (сечовидільної, дихальної, серцево-судинної, шлунково-кишкового тракту), також консультує молодих мам з питань вигодовування, турботи і розвитку дітей
Педіатр Людмила Михайлівна проводить корекцію психосоматичних причин дитячих хвороб, терапію порушень роботи органів травлення, гепатобіліарної, бронхолегеневої і інших систем у дітей, спостерігає дітей першого року життя, стежить за нормальним розвитком дитини, виявляє відхилення від норми.
Пріоритетні напрямки в роботі лікаря - патронаж новонароджених і лікувально-профілактична робота серед пацієнтів до 18 років. Спеціаліст активно бере участь в тематичних конференціях і курсах підвищення кваліфікації. Має кілька наукових публікацій в друкованих виданнях і є членом асоціації педіатрів
Лікар педіатр, неонатолог, займається веденням дітей раннього віку, рішенням проблем вигодовування немовлят, лікуванням хвороб органів дихання у дітей. Проводить венепункції, вакцинації, інтенсивну терапія.
Спеціалізується на веденні дітей, починаючи з грудного віку і до 18 років, займається питаннями годування новонароджених, введенням прикорму, діагностикою та лікуванням неврологічних та інших дитячих захворювань.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші