Богдан Олександрович спеціалізується на урології та андрології. Займається лікуванням захворювань сечостатевої системи, серед яких: простатит, цистит, пієлонефрит, баланопостит, уретрит, нетримання сечі,
ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом) та ін. Лікар проводить УЗД, уретроскопію, цистоскопію, операції при водянці яєчка (гідроцелі) – Бергмана, Вінкельмана, коагуляцію лекоплакії сечового міхура, видалення ліпом, папілом, атером у тому числі з використанням лазера.
Сергій Володимирович лікар хірург – уролог, уролог – андролог, сексолог, лікар ультразвукової діагностики. Лікар приймає англомовних пацієнтів. спеціалізується на лікуванні широкого спектра урологічних патологій, сексуальних дисфункцій, а також чоловічого безпліддя, використовуючи парний підхід, що дозволяє в максимально короткі терміни повернути радість інтимних відносин і стати щасливими батьками. Ґрунтується на міжнародних і українських стандартах надання медичної допомоги пацієнтам.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань уретри, нирок, простати і сечового міхура, запальних процесів в передміхуровій залозі. Також, проводить терапію захворювань, які передаються статевим шляхом: хламідіоз, трихомоніаз, гонорея, сифіліс.
Лікар-уролог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань сечостатевої сфери, є практикуючим хірургом урологічного профілю. Також працює в Інституті урології.
Пантазі С.В. має значний досвід клінічної практики в урології та андрології, проводить терапію запальних процесів в сечовивідних шляхах, нирках, доброякісної гіперплазії простати, статевих інфекцій, порушень ерекції, а також нетримання сечі у жінок.
Лікар уролог, сексопатолог, андоролог, володіє всіма методами оперативної і консервативної урології (лікування еректильної дисфункції, простатиту за допомогою магнітно-лазерної методики, видалення за допомогою лазерної хірургії кондилом (загострених), лікування захворювань, що передаються статевим шляхом та ін.). Займається лікуванням чоловічого безпліддя.
Спеціаліст з більш ніж 20-річним досвідом працює з пацієнтами, у яких спостерігаються: еректильна дисфункція, чоловіче безпліддя, аденома передміхурової залози та ін. Захворювання на тлі порушень роботи ендокринної системи. Проводить всі необхідні процедури
Лікар-уролог, андролог веде прийом пацієнтів віком від 15-ти років. Проводить діагностику і лікування хронічного циститу, нетримання сечі, урогенітальних інфекцій і сечокам'яної хвороби, гострого пієлонефриту, патологій передміхурової залози і придатків яєчок. Крім консервативного лікування, доктор компетентний в проведенні лапароскопічних операцій, ультразвукових та ендоскопічних досліджень чоловічих статевих органів