Лікар Андролог, Уролог Чепурний Юрій Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Чепурний Юрій Миколайович

Чепурний Юрій Миколайович – компетентний уролог-андролог, що приймає в кабінеті № 511 поліклініки № 1 м. Черкаси. Лікар з понад 30-річним стажем має першу кваліфікаційну категорію за спеціальністю урологія та андрологія.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 80 відгуків

Віталій 29 Травень 2026
Лікар дуже професійно нас проконсультував щодо нашого питання, зорієнтував, дав відповіді на наші питання, нам стало абсолютно зрозуміло як рухатися далі. Лікарю дуже вдячні
Валентин 20 Травень 2026
Валентин 02 Квітень 2026
Роман 10 Лютий 2026
Хороший лікар Роман Миколайович. Все було добре на візиті
Олександр 10 Лютий 2026
Чудово пройшов візит, все було нормально. Лікар досить добре мене проконсультував, все пояснив чітко, саме те що і було потрібно. Непогано все підказав, що потрібно робити далі.
Вікторія 21 Січень 2026
Ми залишились дуже задоволені прийомом у лікаря. Лікар дуже спокійний, врівноважений, професійний. Юрій Миколайович дав рекомендації, все пояснив і все розказав. Лікаря рекомендую!
Володимир 16 Січень 2026
Лікар високого рівня, гарний фахівець.
Антон 13 Січень 2026
Лікар доволі нормально спілкувався. Все чудово порадив, що потрібно робити. Направив у вірне русло, насправді тільки залишилися позитивні відгуки після візиту у цього спеціаліста.
Людмила 06 Січень 2026
Приємний та професійний лікар знайшов підхід до дитини. Сподобалось на візиті
Валерій 29 Грудень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Черкаси