Центр хірургії та реабілітації "Геліос" — це сучасне обладнання, досвідчені лікарі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, а також надання медичних послуг всім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Косметологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» на бул. Зоряний надає медичні послуги досвідченими лікарями на сучасному обладнанні з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Спеціалісти центру мають великий досвід наукової діяльності та практичної медицини, володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр репродуктології та сімейного здоров'я "Геліос" — це сучасне обладнання, досвідчені лікарі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, а також надання медичних послуг всім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis.
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.
Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій.
Наша клініка працює з 2019 року під керівництвом доктора медичних наук, професора Рекалова Дмитра Геннадійовича. З вересня 2022 року відчинила свої двері клініка у м. Дніпро. Всі фахівці клініки в своїй щоденній роботі керуються найсучаснішими протоколами EULAR та ACR по лікуванню ревматичних захворювань, а також стандартами та протоколами Асоціації Ревматологів України та МОЗ України.
Медичний центр «DailyMedical» пропонує весь спектр медичних послуг, включаючи амбулаторний прийом, проведення планової вакцинації, диспансеризацію, широкий перелік медсестринських та інших процедур, програми обслуговування, акції та багато іншого. Дитячий і дорослий прийом ведуть провідні фахівці Дніпропетровська, проводиться широкий спектр діагностичних обстежень: УЗД, функціональна діагностика, лабораторний аналіз.
add_box Педіатрія Сімейна медицина Лабораторна діагностика ... ще
add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Алергологія Венерологія Гастроентерологія Генетика Гінекологія Дерматологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Педіатрія Урологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Педіатрія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр «МедЕксперт» працює з 2013 року. За 10 років роботи медичний центр значно виріс, сьогодні є 5 клінік в місті Дніпро та області , де працюють понад 60 вузькопрофільних медичних спеціалістів. Працює денний стаціонар, можливий виїзд лікарів додому . В клінічній лабораторії медичного центру «МедЕксперт» пропонується більше 300 видів лабораторних досліджень. Також надаються послуги з УЗД діагностики , холтермоніторування роботи серця, доплерографії судин .
Мережа клінік «МедЕксперт» надає безкоштовне обслуговування у сімейного лікаря та педіатра за умови укладання декларацій згідно медичних гарантій НСЗУ. У медичному центрі нараховується уже понад 42 000 пацієнтів, та обслуговуються цілі сім'ї.
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
МЦАО «Поліклініка Святого Антипа» – багатопрофільний медичний центр амбулаторного обслуговування пацієнтів дитячого та дорослого віку, двері якого вперше відкрилися в жовтні 2012 р. поліклініці Святого Антипа практикують доктори та кандидати медичних наук, а також досвідчені лікарі-клініцисти вищої і першої категорії всіх напрямків. Обсяг діагностичних послуг необмежений: від лабораторних до рентгенівських досліджень, гастроскопії, УЗД серця та ін.
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка у Дніпрі.
add_box Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія ... ще
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка у Дніпрі. Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні взаємини із пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня проводиться десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, проявляється турбота, де вона така необхідна. Клініка завжди приходить на допомогу.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка в Дніпрі, яка включає напрямки реабілітації та стаціонару.
Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні стосунки з пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня клініка проводить десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, піклується, де так необхідно і завжди приходить на допомогу.