Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Сімейна клініка Медексперт

Клініка
Акушерство, Алергологія, Андрологія, Анестезіологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Інфектологія, Кардіологія, Мамологія, Мануальна терапія, Неврологія, Нефрологія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Проктологія, Психіатрія, Ревматологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:30-19:00
  • Сб-Нд: 9:00-15:00

просп. Олександра Поля, 103. На карті

Кіровський (Центральний)

Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

179

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Рекомендую

    Все очень комфортно, быстро и без задержек.

    Алиса, 12.09.2020

    Рекомендую

    Хороший, грамотный специалист, назначила лечение, уже помогает.

    Ольга, 01.03.2020

    Все понравилось, очень хорошие специалисты!

    Джейсон, 04.09.2019

    Когда я уже ехала на прием, мне позвонили из клиники и сказали что прием задержится на 15 минут, и мне пришлось ждать это время с ребенком, не совсем удобно. Я думаю об этом можно было предупредить заранее, потому что все мы рассчитываем на определенное время.

    полина, 09.11.2018

    Рекомендую

    Врачи очень компетентные, хорошее обслуживание, хорошая рецепция, все быстро.

    Ольга Данченко, 23.07.2018

    Рекомендую

    Не сработала кардиограмма, не начала печатать.

    Елена, 20.06.2018

    Рекомендую

    Все понравилось, цена соответствовала заявленной.

    Олег, 21.02.2018

    Была на приеме у доктора Нескоромной Оксаны Валерьевны. Мне все понравилось.

    Эмилиан, 01.02.2018

    Красиво все, для ребенка стульчик маленький, сразу чем-то занялся.

    Евгений, 20.01.2018

    Получила огромное удовольствие от посещения клиники. Буду рекомендовать Вашу клинику всем друзьям.

    Елена, 30.10.2017

    Всё замечательно, в клинике прохладно, хорошо.

    Виктория, 23.06.2017

    Врач существенно опоздал на прием, но нам принесли извинения, предоставили скидку на УЗИ. В целом, остались довольны клиникой и приёмом.

    Анастасия, 17.06.2017

    На рецепции встретили, проводили, очень внимательные, все быстро, без задержек. В клинике чисто и аккуратно.

    Мария, 25.05.2017
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.