«Сімейний лікар» на пр.Героїв, медичний центр

Відгуки про клініку «Сімейний лікар» на пр.Героїв, медичний центр

Медичний центр
157відгуків
add_box Педіатрія Сімейна медицина Лабораторна діагностика ... ще
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Героїв, 17Ана карті
Соборний
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
23 відгуки
Оксана 25 Березень 2026
Все добре
Надія 13 Грудень 2024
Крайняк Татьяна Леонидовна - прекрасный доктор, знаю доктора давно, не первый раз к доктору обращалась. Доктора знаю как очень квалифицированного специалиста в области эндокринологии.
Марія 13 Березень 2024
Симонова Татьяна Леонидовна - хороший доктор, все прошло хорошо. Клиника хорошая, замечаний не было
Ніна 18 Жовтень 2023
Симонова Татьяна Леонидовна очень внимательная, выслушала, подкорректировала назначения, хожу к этому доктору не первый раз. Я очень довольна ее работой и профессионализмом.
Карина 24 Вересень 2021
Отличная клиника, приветливые администраторы и очень компетентный доктор!
Ирина 15 Листопад 2020
Клиника очень понравилась, была первый раз.
Анастасия 29 Серпень 2020
Комфортно тихо спокойно, приветливые.
нина 31 Липень 2020
Общение с доктором прошло на хорошем уровне, а в клинике было некомфортно. В кабинете № 2 не было кушетки, упрощенные гинекологические кресла. Кабинет был заставлен коробками с карточками, близость к туалету. Было ощущение подсобного помещения.
Олег 23 Червень 2020
Приятно в жару, прохладно.
Анастасия 22 Червень 2020
Хороший персонал в клинике.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew
Філії мережі
Все клініки