«Сімейний лікар» на пр.Героїв, медичний центр

«Сімейний лікар» на пр.Героїв, медичний центр

Медичний центр
157відгуків
add_box Педіатрія Сімейна медицина Лабораторна діагностика ... ще
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Героїв, 17Ана карті
Соборний
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «Garvis | Сімейний лікар» надає якісні медичні послуги дорослим і дітям. Основний напрям діяльності — надання первинної медичної допомоги. «Сімейний лікар» є першим приватним медичним центром у місті Дніпро, який бере участь у медичній реформі.

Тут можна підписати декларацію із сімейним лікарем, отримати консультації сімейного лікаря, здати базові аналізи та пройти обстеження безкоштовно — у межах програми НСЗУ.

Напрямки роботи медичного центру:

• сімейна медицина;
  • педіатрія;
  • лабораторна діагностика.

Фахівці медичного центру регулярно беруть участь у профільних заходах та підвищують свій рівень.

Garvis - Територія здоров'я! - Не відкладай на завтра здорове життя!

Перевірені відгуки про клініку
Оксана 25 Березень 2026
Все добре
Надія 13 Грудень 2024
Крайняк Татьяна Леонидовна - прекрасный доктор, знаю доктора давно, не первый раз к доктору обращалась. Доктора знаю как очень квалифицированного специалиста в области эндокринологии.
Марія 13 Березень 2024
Симонова Татьяна Леонидовна - хороший доктор, все прошло хорошо. Клиника хорошая, замечаний не было
Ніна 18 Жовтень 2023
Симонова Татьяна Леонидовна очень внимательная, выслушала, подкорректировала назначения, хожу к этому доктору не первый раз. Я очень довольна ее работой и профессионализмом.
Карина 24 Вересень 2021
Отличная клиника, приветливые администраторы и очень компетентный доктор!
Філії мережі
Все клініки