Дніпро
Garvis|Сімейний лікар на Кобзаря

Відгуки про клініку Garvis|Сімейний лікар на Кобзаря

Медичний центр
98відгуків
add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5на карті
Індустріальний
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
22 відгуки
Тетяна 06 Грудень 2024
Клініка дуже сподобалася, дякую.
Світлана 04 Жовтень 2024
Лікар кваліфікований. Відповіла на всі питання.
Таїсія 22 Червень 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Олександр 11 Травень 2024
В клинике все отлично, меня все устроило, персонал хорошо работает. Амирбекян Арпине Микаиловна - хороший доктор
Альона 10 Травень 2024
Дуже сподобалася клініка. Я тут вже не вперше була, як завжди все чистенько, оперативно, гарно, хороші спеціалісти, прекрасний персонал. І дуже зручне місце розташування у цієї клініки.
Наталія 13 Квітень 2024
Візитом до клініки залишилась задоволеною - сподобалось обслуговування.
Ілля 01 Квітень 2024
Амирбекян Арпіне Микаелівна - молодий, але дуже хороший лікар. Ми задоволені прийомом, дуже гарні враження. В клініку зверталися вже не перший раз, в клініці дуже хороші спеціалісти
Лідія 30 Березень 2024
Дуже сподобалася ця клініка.
Олександр 26 Березень 2024
На прийомі у лікаря все було добре. Лікар, Коледа Євгеній Олександрович, хороший спеціаліст. Клініка хороша, зауважень до персоналу не було
Ангеліна 07 Березень 2024
Все чудово було у клініці.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew
Філії мережі
Все клініки