add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis.
Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання.
В клинике все отлично, меня все устроило, персонал хорошо работает. Амирбекян Арпине Микаиловна - хороший доктор
Альона 10 Травень 2024
Дуже сподобалася клініка. Я тут вже не вперше була, як завжди все чистенько, оперативно, гарно, хороші спеціалісти, прекрасний персонал. І дуже зручне місце розташування у цієї клініки.
Наталія 13 Квітень 2024
Візитом до клініки залишилась задоволеною - сподобалось обслуговування.
Ілля 01 Квітень 2024
Амирбекян Арпіне Микаелівна - молодий, але дуже хороший лікар. Ми задоволені прийомом, дуже гарні враження. В клініку зверталися вже не перший раз, в клініці дуже хороші спеціалісти
Лідія 30 Березень 2024
Дуже сподобалася ця клініка.
Олександр 26 Березень 2024
На прийомі у лікаря все було добре. Лікар, Коледа Євгеній Олександрович, хороший спеціаліст. Клініка хороша, зауважень до персоналу не було