Дніпро
Лікар Ревматолог Берестень Марія Афанасіївна на Doc.ua

Відгуки про Берестень Марія Афанасіївна

Надає лікувально - діагностичну та профілактичну допомогу пацієнтам з ревматичними захворюваннями. Успішно лікує артроз, артрити, хвороба Бехтерева, системний червоний вовчак, склеродермія, подагру і остеопороз.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 143 відгуки

Людмила 15 Лютий 2025
Марія Афанасіївна дуже гарний лікар, нам все дуже сподобалося.
Олена 16 Січень 2025
Спеціаліст був дуже уважний, дуже ввічливий, видно, що спеціаліст з величезним стажем. Лікар дуже уважно ознайомився з усіма матеріалами, які були надані пацієнтом. Лікар приділила багато часу пацієнту, спілкувалися майже годину. Лікар враховує всі хвороби пацієнта, дійсно професійний та висококваліфікований лікар. У нас є великий досвід спілкування з лікарями і нам є з ким порівняти, лікаря шукали по відгуках, лікарем дуже задоволені
Катерина 26 Грудень 2024
Візит пройшов добре та якісно.
Маргарита 17 Грудень 2024
Прекрасный специалист своего дела.
Направлено до клініки
21 Листопад 2024
Жахливий лікар! Я до неї прийшла вагітна, а вона хвора, соплі, про це я не знала, вона мене заразила і тепер мені погано, навіщо виходити на роботу якщо ти хворієш?! Абсолютний непрофесіоналізм.
Наталія 05 Листопад 2024
Лікарка найкращий фахівець якого я зустрічала. Всім рекомендую
Анастасія 08 Жовтень 2024
Ірина 03 Жовтень 2024
Дуже уважна лікарка, ознайомилась з усіма заключеннями, задавала уточнюючі запитання. Мені дуже сподобався такий підхід лікаря, глибокий та небайдужий до пацієнтів.
Олександр 19 Вересень 2024
Лікар дуже досвідчена людина, яких зараз дуже мало. Дуже кваліфікована, приділила більше часу чім було виділено клінікою. Найкращі враження, у нас ще залишилися спеціалісти, які розуміються на розшифровці результатів аналізів. Ми задоволені візитом
Направлено до клініки
Алла 19 Вересень 2024
Прийом мені не сподобався. Лікар дуже багато говорить не по темі, я лікарю була нецікава. У мене ревматоїдний артрит першої ступені, який зі слів лікаря не потрібно лікувати, а потрібно пити трав'яні чаї.  У мене запалення суглобів, лікар призначила здати специфічні аналізи, майже весь прийом лікар розказувала що в мене немає артриту. Майже півтори години прийому ні про що.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу