Лікар Ревматолог Тарнавська Нонна Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Тарнавська Нонна Михайлівна

Лікар спеціалізується на лікуванні ревматологічних патологій (артрозу, артриту), аутоімунних уражень сполучної тканини, остеопорозу кісток, виразкової хвороби шлунку, набутих вад серця, дифузних захворюваннях сполучної тканини (ДЗСТ), подагри, анкілозуючого спондиліту, захворюваннях судин (васкулітах)
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 33 відгуки

Сергій 29 Квітень 2026
Все замечательно було на візиті в лікаря, все добре
Софія 29 Квітень 2026
Консультація пройшла на відмінно, до Нонни Михайлівни звертаємось вже не в перший раз. Лікарка дуже гарна, все детально пояснює, дякуємо, ми дуже задоволені візитом.
Сергій 01 Квітень 2026
Дуже чуйний, уважний лікар. Прийом сподобався
Олена 14 Січень 2026
Я отримала консультацію, я дуже задоволена лікарем. Нонна Михайлівна дуже уважний лікар, все уважно вислухала, взяла до уваги, призначила ліки та аналізи. Дуже сподобався прийом, лікар дуже ретельно підійшла до кожного питання. Надалі здам аналізи та буду записуватись до лікаря на повторний прийом, іншого лікаря не буду шукати. Я багато раз зверталась до різних лікарів, але такої гарної консультації раніше не отримувала.
Андрій 17 Грудень 2025
Олена 17 Грудень 2025
Візит до лікаря пройшов добре.
Ольга 12 Листопад 2025
Молодець лікар. Намагається розібратися у проблемі. Дуже уважна чуйна людина, хороший лікар.
Андрій 08 Жовтень 2025
Візит пройшов добре. Дякую
Наталія 01 Жовтень 2025
Євгенія 17 Вересень 2025
Лікарка від бога, дуже хороший фахівець. Раджу всім.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро