Владислав Валеріанович спеціалізується на лікуванні варикозного розширення вен, телеангіоектазій (судинних сіточок), тромбофлебіту. Для лікування захворювань успішно застосовує консервативні методики і малоінвазивні методи оперативного лікування. Має великий досвід успішного виконання ендовазальної лазерної коагуляції вен нижніх кінцівок, а також мікросклеротерапії
Лікар надає кваліфіковану допомогу при патології щитовидної і паращитовидних залоз, гіпоталамуса, надниркових залоз, цукровому діабеті, генералізованному остеопорозі, метаболічному синдромі, ожирінні ендокринного походження і т. д. Консультує з питань ендокринної безплідності, супроводжує вагітність при супутній патології залоз внутрішньої секреції, призначає терапію при клімактеричних порушеннях
Лікар спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як полікістоз яєчників, ерозія і дисплазія шийки матки, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Лікар веде вагітність за програмою спостереження, займається підбором сучасних контрацептивів.
Спеціалізується на лікуванні захворювань органів малого тазу будь-якої етимології. При необхідності проводить УЗ-діагностику, а також, якщо рекомендовано, може виконати операцію із застосуванням сучасних мініінвазивних технологій.
Тетяна Вікторівна спеціалізується на основному напрямку здоров'я жінок: гінекологія. Проводить діагностику і лікування інфекційних патологій, гормонально зумовлених захворювань, допомагає в підготовці і веденні вагітності, виконує корекцію вікових змін жіночого здоров'я.
Досвідчений лікар-уролог, який вже понад 20 років успішно допомагає чоловікам відновити їх чоловіче здоров'я. Здоров'я пацієнтів — найвищий пріоритет у роботі Андрія Миколайовича. Найбільша радість для лікаря — це бачити щасливі очі людини, яка перемогла свою недугу і повернулась до повноцінного життя.
Акушер-гінеколог проводить у своїх пацієнтів кольпоскопію, біопсію, видаляє доброякісні новоутворення зовнішніх статевих органів, займається постановкою і видаленням внутрішньоматкового контрацептиву. Веде вагітність і лікує запальні захворювання
Доктор Микитюк О.В. є прогресивним фахівцем у сфері репродуктології та хірургії лапароскопічні методами. Олександр Володимирович має величезний досвід в терапії безпліддя у жінок, проведенні ЕКО, виконанні широкого спектру гінекологічних лапарокопіческіх втручань
Загальний стаж роботи 25 років, стаж роботи на посаді завідуючого відділенням нейрореабілітації 15 років. В своїй роботі знаходжу індивідуальний підхід до кожного пацієнта, використовуючи сучасні досягнення в медицині.